Sevdiğim biri var ama nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum

zoldiac34

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi aksamlar dilerim herkese. Çalışma ortamımda 1 senenin üstünde hoşlandığım biri var. Ama kızın kendi arkadaş grubundaki en yakın arkadaşı da benden hoşlanıyor ve yine arkadaş grubundaki bir erkek de hoşlandığım kişiden hoşlanıyor.

Pazartesi günü doğum günüydü kendisinin ve ben bir hediye aldım ama hala daha da veremedim. Şu ana kadar yakınlaşmak için yaptığım girişimler biraz başarısız oldu hatta daha kötü hale getirdim durumu diyebilirim. Önceki doğum gününde çiçek yolladım ama isimsiz olarak yaptım bunu mesela.

Şimdi sorum şu ben bu kıza doğum günü hediyesi vererek bir şeyler başlatmak istiyorum artık bunu nasıl yapmalıyım? Çalıştığımız yerde hep en iyi arkadaşıyla dolaşıyor, fırsat yakalayamıyorum pek tek görmeye. Onların arasını bozmak da istemiyorum zaten o da benden hoşlanıyorsa olacak olan bu ama hoşlanmıyorsa aralarını hiç uğruna bozmuş olmak istemiyorum. Ne yapmalıyım? 26 yaşındayım ve hiçbir kıza karşı böyle hissetmedim, resmen uyutmuyor bazen hep aklımda kendisi. Hiç de tecrübem olmadı sosyal bir insan da pek değilim, açıkçası ondan ötürü yapacağım şeyin yanlış olmasından çekiniyorum.

Dostum bence boş ver. Kız arkadaşlarıyla takılıyor başka erkek onu seviyor konuşmuyorsunuz zaten çok uzun sürer bu. İş yerinden de yapma bence. Arkadaşlarının arkadaşlarından tanışa tanışa bulursun gibi.

Dostum bence boş ver. Kız arkadaşlarıyla takılıyor başka erkek onu seviyor konuşmuyorsunuz zaten çok uzun sürer bu. İş yerinden de yapma bence. Arkadaşlarının arkadaşlarından tanışa tanışa bulursun gibi.
Çocuk ret yedi biz aynı yerde çalışsak bile gün için az görüyoruz birbirimizi. Aynı şekilde kızı tanıdığımdan beri herhangi biri ile de çıkmadı.

Son düzenleme:
Bu kadar uzatmaya gerek yok, beğendiğin kişiyle direk konuşursun gezme tozma teklif edersin sonra gerisi gelir. Hep aklımda aşk meşk falan diyorsan saf olduğunu düşünüyorum.

Bu kadar uzatmaya gerek yok, beğendiğin kişiyle direk konuşursun gezme tozma teklif edersin sonra gerisi gelir. Hep aklımda aşk meşk falan diyorsan saf olduğunu düşünüyorum.
Malesef kafamı meşkul ediyor. Daha önce bu şekilde hissetmedim dediğim gibi teşekkür ederim tavsiyen için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı