spartacus51 Kilopat Katılım 27 Eylül 2017 Mesajlar 321 Çözümler 3 Yer herhangi bir yer 24 Eylül 2020 #21 Lynoxthismisha dedi: Neden ki? Belki kabul eder. Şansımı deneyeceğim. Eğer olmazsa üstüne yakarım bir tane olur biter Genişletmek için tıkla... Reis bizi de bilgilendir he. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2020
Lynoxthismisha dedi: Neden ki? Belki kabul eder. Şansımı deneyeceğim. Eğer olmazsa üstüne yakarım bir tane olur biter Genişletmek için tıkla... Reis bizi de bilgilendir he.
Lynoxthismisha Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 231 24 Eylül 2020 #22 spartacus51 dedi: Reis bizi de bilgilendir he. Genişletmek için tıkla... Kabul ederse yazarım buradan. Çok iyi insanlarsınız hepinize teşekkür ederim
spartacus51 dedi: Reis bizi de bilgilendir he. Genişletmek için tıkla... Kabul ederse yazarım buradan. Çok iyi insanlarsınız hepinize teşekkür ederim
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 24 Eylül 2020 #23 Reyiz aşk acısı nedir 2 aya unutursun al izle kralı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Reyiz aşk acısı nedir 2 aya unutursun al izle kralı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.095 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 24 Eylül 2020 #24 @buzdolabi102 Söyler misin kanka komik olan ne imiş, biz de gülelim.
Lynoxthismisha Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 231 24 Eylül 2020 #25 fromhell1 dedi: @buzdolabi102 söyler misin kanka komik olan ne imiş, biz de gülelim. Genişletmek için tıkla... Hacı troll galiba boş ver. Atsın sorun yok.
fromhell1 dedi: @buzdolabi102 söyler misin kanka komik olan ne imiş, biz de gülelim. Genişletmek için tıkla... Hacı troll galiba boş ver. Atsın sorun yok.
Yasin252 Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 310 Çözümler 1 24 Eylül 2020 #26 Lynoxthismisha dedi: Hobilerini bilmiyorum ama oyun oynadığını biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kardeşim zıp'la ,bırakma oyun oynayan sevgili bulmak kolay değil.
Lynoxthismisha dedi: Hobilerini bilmiyorum ama oyun oynadığını biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kardeşim zıp'la ,bırakma oyun oynayan sevgili bulmak kolay değil.
buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 24 Eylül 2020 #27 fromhell1 dedi: @buzdolabi102 Söyler misin kanka komik olan ne imiş, biz de gülelim. Genişletmek için tıkla... Atılan mesajlar saçma ve komik ona gülüyorum.
fromhell1 dedi: @buzdolabi102 Söyler misin kanka komik olan ne imiş, biz de gülelim. Genişletmek için tıkla... Atılan mesajlar saçma ve komik ona gülüyorum.
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 24 Eylül 2020 #28 Bu tarz konularda aceleci davranmayın. Birbirinizi tanıyın ve hobilerinizi ve zevklerinizi öğrenin; şu anda size bu kadar mükemmel gözüken kişi tanıdıktan sonra öyle gelmeyebilir.
Bu tarz konularda aceleci davranmayın. Birbirinizi tanıyın ve hobilerinizi ve zevklerinizi öğrenin; şu anda size bu kadar mükemmel gözüken kişi tanıdıktan sonra öyle gelmeyebilir.
Lynoxthismisha Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 231 24 Eylül 2020 #29 Devam et gülmeye. Sana saçma geliyorsa yapıcağımız bir şey yok. Keyfine bak
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 24 Eylül 2020 #30 Sohbeti veriyorsa senin de sohbetin sağlam olması gerekli. Görüyorum ki sohbetin sağlam değil. Peki komik misin? Espiriler falan nasıl?
Sohbeti veriyorsa senin de sohbetin sağlam olması gerekli. Görüyorum ki sohbetin sağlam değil. Peki komik misin? Espiriler falan nasıl?