Sevdiğim kız beni seviyor mu?

Tabii sen de haklısın. Sosyal sitesinde 2 konuşma ile sevdiğim kız benden hoşlanıyor mu diye anlamak zorundayım çünkü eskiyim.
Tabii canım, sen de haklısın. Sadece bir kişi yüzünden bütün herkesi aynı olarak görmek en mantıklı şey.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 4 yıldır tanışıyoruz sanal değil.

Yüzyüze olarak tanışıyorsanız buluştuğunuz zamanlarda ufak ufak niyetini belli et. Şimdi sana “yapış alt dudağına.” ya da “bu iş olmaz platonik devam.” gibi tavsiyeler gelecek. Sen bu iki tavsiyenin ortasında bir yerde ufaktan niyetini belli et.
 
2 sayfa mesajdan seni sevip sevmediğini nereden anlayalım biz Allah aşkına?

Yeni nesilde iş yok, cidden yok... Sevmeyi de mi biz öğreteceğiz?
Elbet bilinir hocam. Size yakıştıramadım.

Şimdi arkadaşın Technopat üzerinde 50 mesajı var. Kız kendisine ĞEPRĞERKEĞKFEPF diye mesaj atmış. Olasılığımıza rastgele gülüş 1 ihtimal eklerken 15 kere random atması ile birlikte çarpılırsa ihtimalimiz 15 olur. Bizim adam kıza cCc yazmış, cCc yani 1453 formülünden Devlet Bahçeli'nin yaşını bölersek ve gerekli formülleri uygularsak ortaya 1299 formülü çıkar. 99 sayısı yüzler basamağı olmadığı için elenir ve geriye 12 kalır ki 12+15 cevabı 27 olur. Kız bizim adama gül, kartal ve alev atmış. Gülün ve alev ihtimali kuvvetlendirir, kartal ise nötr bir formüldür. Gerekli bölme, toplama işlemleri yapılınca %30 ihtimal sevgili olma potansiyeli ortaya çıkıyor. Saat gece 2:19 arasında konuşmuşlar bu ihtimali bayağı kuvvetlendirir. İd, ego ve süperego formülünü ekleyince eğer kızın ego tatmini olasılığını eksi derece sayarsak bu elemanların sevgili olma potansiyeli %39 gibi duruyor.

Bir teorim ise bilim dünyasını sarsacak cinsten. Kız buluşmak istememiş, belki arkadaşı karşı cins ilgi görme olabilitesi amacında kullanıyor.
Hocam 4 yıldır tanışıyoruz sanal değil.
Bu bilimsel çalışmayı formülüme eklemeyi unuttum. Sen bir şansını dene bakalım, zaten kız uzakta oturuyorsa uzak mesafe ilişkinin erken bitme olasılığı fazladır.
 
2 sayfa mesajdan seni sevip sevmediğini nereden anlayalım biz Allah aşkına?

Yeni nesilde iş yok, cidden yok... Sevmeyi de mi biz öğreteceğiz?

Fal okumayı öğrenmeniz lazım hocam, çok geridesiniz 😎.

Kendisiyle ruhlar vasıtası ile görüştüm. Siz sormadıkça sevdiğini söylemeyecekmiş.
 
Bu arada ikinci resimde komik bir detay var. Arkadaş sanırım gizli sekmeden bir şeyler yapıyor yahu!
 

Yeni konular

Geri
Yukarı