Sevdiğim kız iki kişiyi seviyor

Bende yaptım zamanında kız geldi kendi kendine açıldı işte böyle birkaç ay konuştuk falan sonra bende kendi kendime gittim kızdan ayrıldım pişman mıyım tabii ki pişmanım.

Aynı şekil bende böyle bazı hatalara düştüm hocam. Dönüp arada yaptıklarım için kendime küfür ediyorum. Ama önemli olan ders çıkarmaktır deyip yoluma bakıyorum.
 
1618911492273.png

😐
 
Merhaba kaç ay sonra foruma geri döndüm. Belki hatırlayan çıkar neyse içimi dökmek istiyorum. Sevdiğim bir kız vardı 1 haftadır konuşuyorduk sonra ise kıza yavaştan açılmaya başladım her şey çok güzel gidiyordu müzik zevklerimiz aynıydı. Birlikte sarılıp sabahlara kadar bu şarkıyı dinlesek falan diyordu. Bayağı iltifat falan sonra bir gün kıza ben senden hoşlanıyom dedim. İlk başta utandı sonra ise aslında bende senden biraz hoşlanıyor olabilirim dedi. Her şey çok iyiydi sonra seni seviyorum dedim o da bende seni seviyorum dedi. Sonra biraz yazmadım ve o an bunu söylemeden edemiyeceğim ben sanırım bir kişiden daha hoşlanıyorum kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum dedi. Ben de o zaman aramızdan birini seçmelisin dedim en sonunda ise kararını verdi kararımı verdim ikinizi de seçmiyorum hazır hissetmiyorum her şey için özür diliyorum dedi ve büyük ihtimal o çocuğu seçti. Kendi içimi dökmek istedim uzun bir aradan sonra foruma geri döndüm. Özledim sizi ben burada olduğum zamanlar daha mutluydum.

Boş ver diyerek sana bir katkım olmayacak ancak diyebileceğim tek şey bu, boş ver.
 

Geri
Yukarı