Kızla zaten 1 gündür konuşmuyorum. Böyle bir şey yazmama yine gerek var mı? Yazarım aslında niye yazmayayım.
Okulda sevdiğim bir kız vardı. Kendisiyle 2-3 aydır konuşuyorum aşırı samimiyiz kızla arada dışarı çıkıyoruz falan. Dün yine kızla bir yere çıkıyorduk. Bana dedi ki "okuldaki bir çocuk bana çıkma teklif etti" hemen kim olduğunu sordum ve kim olduğunu söyleyince yıkıldım. Keko biriydi çıkma teklif eden kişi. Ben beynimden vurulmuşa döndüm ve bana bundan 2-3 hafta önce de ben keko sevmiyorum demişti. Bugün işte kızla çocuğu okuldaki bankta beraber otururken gördüm. Bayağı bildiğiniz sohbet ediyorlardı. Sonra işte ben okuldan çıktım eve gidiyordum. Kızın çıktığı çocuk bana gelip dedi ki "bir daha bu kızın yanında seni görmeyeceğim" falan diye atar yaptı. Kızı kaybettim gibi. Kıza da sordum iş nasıl gidiyor bayağı iyi gidiyor falan dedi. Ne yapmalıyım dostlar? Benim bu kızı o kekoya yâr etmemem lazım.
Reis yemin ederim ne desen haklasın gel konum atayım beni döv ciddi söylüyorum. Ama şunu anlamıyorum ben gerçekten dışa dönük bir insanım. Kızı sürekli güldürürüm, trip atar, naz yapar gel derim, gelir falan. Bu kekoya nasıl kısa sürede ısındı da bana bu kadar ısınamadı. Ben ufak ufak ağız yoklaması yapıyordum kıza beni istemediği barizdi.
Şimdi kızla aynı okuldayım ben bu Next'i nasıl çekeceğim?
Sana tavsiyem kendi dengin birisi ile arkadaşlık kurmanı tavsiye ederim bu tarz kızlardan uzak durmakta yarar var bende buna benzer kızla arkadaşlık kuruyordum. Dürüst, efendi ve onurlu birisi isen zaten kızlar direk eziklik olarak algılıyor. Saçma bir ilişki kuracağıma şahsen düzgün bir yalnızlığı tercih ederim.
Hocam en mantıklı yöntem o kızı boş ver kendine tarz yap hobi edin veya bir işten anlıyorsan part time de çalışabilirsin veya dersine odaklanırsın okulu bitirirsin o kızdan sana hayır gelmez ve o kızın üstüne düşersen de onurunu yerlere atmış olursun zaten sevgilisi var illa başka kız arkadaşların vardır onlarla arkadaşlık kur onların arkadaşları ile tanış veya hobin sayesinde de kız bulabilirsin. İlla kız bulamıyorum diye de kafayı yememek lazım şahsen 21 yaşımdayım 1 kızın elini dahi tutmamış birisiyim aseksüel oldum kafam rahat benimle ilişki kurmak isteyen kızlara ben yol veriyorum.
Instagram hesabım askıya alında kız hemen beni aradı ne oldu diye. Bence kız o kadar da kullanıyor gibi gelmedi hocam.
Rasyonel insan böyle oluyor işte, zamandan tasarruf + kızın geri gelme ihtimali. Şahsen gelse bile kabul etmezdim ben.Sakın o kekoyla uğraşma zaten keko o kızı bir güzel kendinden nefret ettirir birkaç haftaya senin peşinden koşar.
Acayip iğrenç bir şey kekoların ortamında bulunmak hem kız hem erkek fark etmez o ortamda yüksek ihtimalle kızı sırf hava atmak için kullanacak.
"Saçma bir ilişki kuracağıma şahsen düzgün bir yalnızlığı tercih ederim."Sana tavsiyem kendi dengin birisi ile arkadaşlık kurmanı tavsiye ederim bu tarz kızlardan uzak durmakta yarar var bende buna benzer kızla arkadaşlık kuruyordum. Dürüst, efendi ve onurlu birisi isen zaten kızlar direk eziklik olarak algılıyor. Saçma bir ilişki kuracağıma şahsen düzgün bir yalnızlığı tercih ederim.
Hocam en mantıklı yöntem o kızı boş ver kendine tarz yap hobi edin veya bir işten anlıyorsan part time de çalışabilirsin veya dersine odaklanırsın okulu bitirirsin o kızdan sana hayır gelmez ve o kızın üstüne düşersen de onurunu yerlere atmış olursun zaten sevgilisi var illa başka kız arkadaşların vardır onlarla arkadaşlık kur onların arkadaşları ile tanış veya hobin sayesinde de kız bulabilirsin. İlla kız bulamıyorum diye de kafayı yememek lazım şahsen 21 yaşımdayım 1 kızın elini dahi tutmamış birisiyim aseksüel oldum kafam rahat benimle ilişki kurmak isteyen kızlara ben yol veriyorum.
Hocam bu sabunu olan kadın değil mi?Hocam benim düşüncem boş ver gitsin, bende senin gibiydim, diğer insanlara bakınca anladım. O insandan hayır gelmez, sana nasıl davranırsa davransın, ne yapıyorsa yapsın, bir de kekoyla sevgili olmuş; eğer ilinize albert neri gibi bir polis gelmişse, ülke değiştirir, kız da bir daha rüyasında görür. O kadar kız var dünyada, takma kafana; gelip geçer sen fark etmeden. Kekoların ben güçlüyüm diye dolaşması micheal corleone ve tony Montana'yı ağlatıyor. Ahkam kesen tipler, döverim falan diyor da... Bir kızı görmüş ahkam ahkam kesiliyor; batıya gitse Hristiyan kadınlar zikir çekecek yanımdan gitsin diye...
Eki Görüntüle 2520657
Karşınızda sydney sweeney.
(Mizah amaçlı yaptım.)
Ne yaptınız? Son durum nedir? Merak ettim.
Ne yaptınız? Son durum nedir? Merak ettim.
Yapımcılar film yapsın bari de ünlenelimHarbi he bende merak ettim film gibi izledim vallahi tek tek okudum.