Sevdiğim kıza açıldım ama reddetti

Marquinhos

Hectopat
Katılım
2 Mayıs 2019
Mesajlar
50
Çözümler
1
Merhabalar. Bu sene sınıfa yeni bir kız geldi kız geldikten 2 hafta sonra gidip tanıştım bayağı konuştuk wp de ve gerçekte. Hatta dışarı bile çıktık. Üzerinden 1 ay geçti ve ben kıza açıldım. Duygularımı söyledim. O da ben böyle düşünmüyorum dedi. Seninle arkadaş olmayı mesajlaşmayı seviyorum falan dedi. Bende kendi kararın dedim ve oradan ayrıldım. Sonra kıza biraz soğuk davrandım normal olarak çünkü mental olarak paramparça olmuştum. Daha sonra birkaç gün önce kız geldi benimle konuşmak istedi. Gittim yanına. Bana neden soğuk yapıyorsun falan dedi. Olduğum ortamlara girmiyorsun falan dedi. Seni öyle görünce üzülüyorum falan dedi. Bende daha yeni yeni kendime geliyorum dedim özür diledim. Sana arkadaş kalmak istediğimi söylemiştim falan dedi. Bende seninle arkadaş kalmayı isterim hiç konuşmamaktan iyidir dedim. Arkadaşız şu an. Geçenlerde beni Instagram'dan yakın arkadaşlara ve Snapchat'ten eklemiş. Sevdiğim kızla nasıl arkadaş kalacağım onu da bilmiyorum. Tavsiyeleriniz nedir?
 
Tamam işte reddedildin. Bunlar normal şeyler reddedilmek gayet doğal. Sonuçta herkes seninle sevgili olacak diye bir kaide yok. Burada sana düşen reddedilmene rağmen arkadaş kalman(bu tamamiyle sana kalmış ister kal ister kalma). Önüne bakacaksın bu kadar basit.
 
Kızın reddedeceğini düşünmüyordum çünkü sürekli bakışıyorduk ve bana gülümsüyordu bakışırken. Duygularımız karşılılı sandım

Acaba daha yeni geldiği için biraz daha tanımak istiyor olabilir mi? Arkadaşlığı ilerletebilir miyim daha sonra yoksa tamamen ilişkiyi kesmeli miyim?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı