Sevdiğim kıza açılma taktikleri

1birvatandaş1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben bir kızdan hoşlanıyorum fakat bunu ona söyleyemiyorum. Tam söyleyeceğim derken arkadaşlarıyla oluyor, tek olunca da işte öz güvenim birden gidiyor ve kız beni tanıyor. Aynı sınıfta değiliz. Arkadaşları da tanıyor beni. Arada bir laf falan atıyoruz birbirimize enayi diye falan :D ama yarın çıkışta gidip konuşmak istiyorum. Ne yapabilirim?

Açılmak diye bir şey yok, taktik diye bir şey yok. Çıkın bu 2010 kafalarından. Her kıza günde yüzlerce teklif geliyor zaten. Olağan muhabbetini normal şekilde devam ettir. İyice samimiyet arttığında kahve içelim falan de. Date teklifini kabul ederse yavaş yavaş girersin muhabbete ama direkt olarak seni seviyorum veya benimle çıkar mısın? sevgilim olur musun? tarzı bir soru asla ama asla sorma.

Merhaba arkadaşlar, ben bir kızdan hoşlanıyorum fakat bunu ona söyleyemiyorum. Tam söyleyeceğim derken arkadaşlarıyla oluyor, tek olunca da işte öz güvenim birden gidiyor ve kız beni tanıyor. Aynı sınıfta değiliz. Arkadaşları da tanıyor beni. Arada bir laf falan atıyoruz birbirimize enayi diye falan :D ama yarın çıkışta gidip konuşmak istiyorum. Ne yapabilirim?

Bir kafeye falan çağır en azından. Bu ne böyle ayak üstü senden hoşlanıyorum deyip kaçmak.

Sakın arkadaşlarına bu konudan bahsetme. Seni kıskanıp, iftira atıp, kıza yürüyüp, kızla aranı bozabilirler. (Nereden bildiğimi sormayın.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı