Sevdiğim kıza nasıl açılabillirim?

Technopat'ta herkes açıldı bu konu sayesinde inanır mısın?
Hepsi iyi bitmiyor. Arkadaşken her şey güzel. Tanıdığını sanıyorsun. 4 aylık güzel bir arkadaşlığımız vardı her gün konuşuyorduk daha sonra Ben açıldım ve karşılıksız değil duyguların dedi 5 gün sonra saçma bir sebepten terk etti. Hiç bir şey demedim. 1 ay sonra hiçbir şey yapmama rağmen her yerden engelledi. 2 hafta sonra engeli kaldırdı sonra tekrar engelledi. Bu sefer arkadaşımı bile engelledi. Ben de başka bir hesabımdan bunları neden yaptığını falan sordum.İşte o zaman takke düştü kel göründü. Bana hakaret etti arkadaşıma ezik dedi. Tüm bu süreçte ona hiçbir şey yapmama, hiçbir hakaret etmemiş olmama rağmen hem de üstelik ayrılan kendisiydi. Yani kimse için ben onu tanıyorum dememeliyiz. Konu sahibi hocama da tavsiyem güzel bir arkadaşlığınız var açılırsanız bozulma riski var evet ama siz bu şekilde devam edemezsiniz aşırı takıntı olmuş. Siz kendi rahatınıza bakın açılın rahatlayın kimse için kendini yıpratmaya değmez. En azından deneyip görmüş olursunuz her şey bir tecrübe.
 
Selamlar abilerim, iyi geceler abilerim. Size bir şey sormak istiyorum. Ben sevdiğim bir kıza açılmak istiyorum ama açılamıyorum. Kızla 3.5 senedir çok iyi samimiyiz.
İlk tanıştığımız zaman çok kiloluydum, 90 kiloydum onun için 30 kilo verip 60 kiloya indim. Kilolu olduğum zaman hata yapıp çıkma teklifi etmiştim ve demişti ki seni kardeşim olarak görüyorum şimdi çıkma teklifi etsem ne diyeceğini bilmiyorum ve çok samimiyiz hep yanıma gelir beraber bizim evde film izleriz şarkı söyleriz falan çok seviyorum onu.
Açılma kaybedersin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı