Sevdiğim kıza yarın itiraf edeceğim taktik verir misiniz ?

''Bilmiyorum'' diyen bir kızdan bir şey beklemem açıkçası. Demekki sana duygusal olarak bir şey beslemiyor. Bilmiyorum demek nedir ya? Bu söz bunu açıkça belli ediyor. Senin amacın onu koluna takıp, en nefret ettiğim tabir ile ''çıkacaksan'' tamam, ama onu duygusal olarak seviyorsan, bırak bu işin peşini. Bu kızdan bir şey çıkmaz.

-Acı Gerçekler-
 
Gerçekler acıda olsa gerçektir ve bundan kaçamassın. Kendini ne kadar yalanla tatmin etmeye çalışsanda nafile.. Bak sana bir hikaye anlatayım.

Benimde böyle sevdiğim bir kız vardı ilk başta o bana yapmadığını bırakmadı bütün mahalle o bana aşık sanıyordu. Sonra gittim söyledim kıza kabul etmedi. İki kez başıma geldi yani o kadar emindim ki..
Demekki neymiş: Ne olursa olsun o kadar emin olmayın..
 
Takma kafana olur böyle şeyler. İlla olacak diye bir kanun yok belki ileride iyi ki olmamış diyebilirsin. Hayat bu neler getireceği belli olmaz.
 
Son 1 yılda kaç kez reddedildiğimi hatırlamıyorum. En son kaş göz yapıp beni ayartan kız bile yaşımı öğrenince beni engelledi. Demem o ki, bence pek beklentiye girme. Olmazsa da dert etme.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı