Sevdiğim kızdan ret yedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Sammy Winchester o yaşlar ergenlik hormonlarının en fırladığı zamanlar. Zaten evlenmek için sevgili olmuyor hiçbiri. Sadece gönül eğlendirmek için diyebiliriz. Siz de haklısınız, okulu sevgili yapma aracı olarak görmek de çok yanlış. Ama bir de bu açıdan bakın.
 
Bu arada bakıyor diye hemen her kıza atlamayı kesin be birader.
Her bakan kız size karşı bir şey besliyor olsaydı ohoo ben şu an 1500 kız elden geçirmiştim :D
 
Selam öncelikle, ben bir kızı çok sevdim. 11. sınıfım. Kızla bayağı konuştuk falan. Arkadaşlarımın dediğine göre derste hep bana bakıyormuş. Ben de beni sevdiğini düşündüm. Aradan birkaç gün geçti, bilekliğim yere düştü, sonra yerden aldı ve "Benim olabilir mi?" dedi.
Ben de olabilir dedim. Bu olaydan sonra kesin beni sevdiğini düşündüm, ben de onu çok çok seviyordum. Aradan birkaç gün geçti ve kız bazı sebeplerden dolayı sınıf değiştirdi. İçimden,"Kesin açılmalıyım, ret yesem de en azından sınıfta değil, yüzünü görmem" dedim ve ertesi gün açıldı. M kız önce çok ani oldu. Biraz düşünmem lazım dedi. Ertesi gün cevap vermedi. Ben cevabını sordum. Nasıl yazabilirim, bilmiyorum dedi. Ben de evet veya hayır demen yeterli dedim, "hayır" dedi. Şok oldum, hiç beklemiyordum böyle bir şey ama kızı hala seviyorum. Ne yapmam gerek?

Bilekliği geri al vermezse kafasını çöp kovasına sokup camdan aşağı fırlat.
 
Bilekliğin gittiği doğru ama kız zorla almamış, geri istemeni mantıklı bulmuyorum. Kız zamanla seninle sevgili olmak isteyebilir, sakın ola oyuna gelme. Sevdiğin kız değil, eskiden sevdiğin kız o. Bunu aklından çıkarma, seni sevmeyen birini sevme.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı