Sevdiğiniz anime karakterleri

SabriKeser

Hectopat
Katılım
3 Nisan 2020
Mesajlar
1.476
Çözümler
2
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sevdiğiniz anime karakterleri ve nedeni nedir? İster 1, ister 10 tane yazabilirsiniz.
Herhangi bir sıralama yoktur. Aklıma gelenleri yazıyorum. Hepsini yazmak isterdim ama bu kadarını yazayım.

Azusagawa Kaede, Bunny Girl Senpai. Sevme nedenim, kız kardeş olarak çok hoşuma gitmesi. Aşkını saymazsak, abisine çok bağlı. Sürekli enerjik, mutlu ve neşe saçıyor. Öyle bir kardeşim olsun isterdim. Şimdiki beynimi kemiriyor resmen :D

Escanor, Nanatsu no Taizai. Sevme nedenim, çok OP bir karakter. On Emir'den iki kişi ile zorlanmadan mücadele etmesi bile başlı başına çok havalıydı bence.

Senko, Sewayaki Kitsune no Senko-san. Bilmiyor olabilirsiniz. Tavsiye ederim güzel animedir. Sevme nedenim, çok bir sebebim yok. Tatlı oluşu, ev işlerinde iyi olması ve 1-2 küçük şey. Kısaca bana göre bir eş olarak ya da ev hanımı olarak ideal kişi olması.

Tatsumaki, One Punch Man. Sevme nedenim, normalde tsundere karakterleri hiç sevmem. Hatta sırf tsundere karakter olduğu için izlemediğim animeler var. Ama burada komedi ile uyumlu şekilde yapılmış. Ara sıra çıkan Webcomic tarzı çizimleri çok eğlenceliydi. Ayrıca gücü ve mangada olan bazı detaylı çizimleri. Çok sevmiştim o çizimleri.

Sakamoto, Sakamoto desu ga? Sevme nedenim, belli zaten :D Havalı bir karakter.

Tanaka, Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge. Sevme nedenim, olmak istediğim kişilerden biri. Olabilecek en gamsız karakterlerden biridir muhtemelen anime dünyasında.

Nao Tomori, Charlotte. Sevme nedenim, çok tatlı. Yuu'yu teselli edişi, ailesel sorunları gibi olaylara rağmen dışa dönük olması ve hislerini fazla belli etmemesini sevmiştim.

Kazami Yuuji, Grisaia no Kajitsu. Sevme nedenim, olmak isteyeceğim ilk 5 kişi arasında. Olan olaylara ve geçmişine rağmen sakinliğini kaybetmemesi. Karşıdakini okuyabilmesi. Gerçi eğitim almış birisinden ne beklenir başka.
 
RevyAsksEddaHowSheDealtWithTheCowboy.png

Revy Black Lagoon.
 
Shinji Ikari. Evangelion'u ilk izlediğim zaman yaşımız, kişiliğimiz, düşünce yapımız hep aynıydı. Bağlanabildiğim tek anime karakteri oldu ve o zamandan beri hayranım.
 

Geri
Yukarı