Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.146 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #191 Steve Rogers dedi: Herkes dalga geçiyor, herkesi etiketledin diye ancak; oradaki 2-3 istisna dışında hepsiyle özelden görüşüyorum zaten, beğeni kasmak gibi bir amacım da yok. Beğeniye ihtiyacım yok. Şaka bir yana falan demişsiniz de alttan alttan... Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın, öyle demek istemedim. Mizah amaçlı yazmıştım. İroni işaretini koymama gerek yok diye düşünmüştüm.
Steve Rogers dedi: Herkes dalga geçiyor, herkesi etiketledin diye ancak; oradaki 2-3 istisna dışında hepsiyle özelden görüşüyorum zaten, beğeni kasmak gibi bir amacım da yok. Beğeniye ihtiyacım yok. Şaka bir yana falan demişsiniz de alttan alttan... Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın, öyle demek istemedim. Mizah amaçlı yazmıştım. İroni işaretini koymama gerek yok diye düşünmüştüm.
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 6 Kasım 2020 #192 orXzaz dedi: @Samotne Ciasteczka'de bayağı popüler miş. Genişletmek için tıkla... Kafa dengi bir insan bana göre. Severiz kendisini. Efe10 dedi: Hocam kusura bakmayın, öyle demek istemedim. Mizah amaçlı yazmıştım. İroni işaretini koymama gerek yok diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Yazı dilinde koymanız gerek. Türkçe'nin bir kuralıdır bu.
orXzaz dedi: @Samotne Ciasteczka'de bayağı popüler miş. Genişletmek için tıkla... Kafa dengi bir insan bana göre. Severiz kendisini. Efe10 dedi: Hocam kusura bakmayın, öyle demek istemedim. Mizah amaçlı yazmıştım. İroni işaretini koymama gerek yok diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Yazı dilinde koymanız gerek. Türkçe'nin bir kuralıdır bu.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 6 Kasım 2020 #193 Efe10 dedi: Hocam kusura bakmayın, öyle demek istemedim. Mizah amaçlı yazmıştım. İroni işaretini koymama gerek yok diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... İroni olduğunu anladım zaten ama ironi diye alttan alttan laf sokmaya çalışıyor çoğu kişi, sadece size özel bir durum değil bu.
Efe10 dedi: Hocam kusura bakmayın, öyle demek istemedim. Mizah amaçlı yazmıştım. İroni işaretini koymama gerek yok diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... İroni olduğunu anladım zaten ama ironi diye alttan alttan laf sokmaya çalışıyor çoğu kişi, sadece size özel bir durum değil bu.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.146 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #194 Steve Rogers dedi: Çoğu kişi ironi diye alttan alttan laf sokmaya çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Emin olun ben onlardan değilim hocam. Forumdaki herkesle aramı iyi geçindirmeye çalışıyorum.
Steve Rogers dedi: Çoğu kişi ironi diye alttan alttan laf sokmaya çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Emin olun ben onlardan değilim hocam. Forumdaki herkesle aramı iyi geçindirmeye çalışıyorum.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 6 Kasım 2020 #195 orXzaz dedi: @Samotne Ciasteczka'de bayağı popüler miş. Genişletmek için tıkla... Forumdaki en bilgili ve en yardım eden üyelerin başında gelir. Ayrıca eğlendiriyor çoğumuzu moralimi düzelttiği bile oldu.
orXzaz dedi: @Samotne Ciasteczka'de bayağı popüler miş. Genişletmek için tıkla... Forumdaki en bilgili ve en yardım eden üyelerin başında gelir. Ayrıca eğlendiriyor çoğumuzu moralimi düzelttiği bile oldu.
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 6 Kasım 2020 #196 @Samotne Ciasteczka Technopat’ın Vitosudur. Kendisinin benim için yeri ayrıdır. orXzaz dedi: @Samotne Ciasteczka'de bayağı popülermiş. Genişletmek için tıkla... Tanıdıkça seversiniz.
@Samotne Ciasteczka Technopat’ın Vitosudur. Kendisinin benim için yeri ayrıdır. orXzaz dedi: @Samotne Ciasteczka'de bayağı popülermiş. Genişletmek için tıkla... Tanıdıkça seversiniz.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 6 Kasım 2020 #197 Efe10 dedi: Emin olun ben onlardan değilim hocam. Genişletmek için tıkla... O kısmını ben değil, siz bilirsiniz.
Efe10 dedi: Emin olun ben onlardan değilim hocam. Genişletmek için tıkla... O kısmını ben değil, siz bilirsiniz.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 6 Kasım 2020 #198 Steve Rogers dedi: @Ellie Williams, @Enes3078, @Bora Dere, @Kerem00, @Bazinga Physicist, @283156, @Trieetz, @yika38, @Alpha Centauri, @kerobey, @Seradotwav, @Motionless IN White, @Samotne Ciasteczka, @Blacksidemre, @338990, @Ma'at, @359149, @317678, (tam emin olamasam da) @Sylveon, @706143, @teknomi4, @Efe10, @Staj Yapan Donanımcı, @Onur Altuğ Sever, @Kayseri Mantısı @STR4NGE, @Affansen, @Perceival, @184424, @360388 (korsana karşı olma huyunuza bayılıyorum hocam <3), @Clarence Morrow, @mburaktekin, @PanzerTR, @Emir M., @Shinsai, @Emre C, @UBerk, @rydn, @Hangottom @Chloe Price (favorilerimdendir ). "buğ gadağr" Edit: Unuttuklarım olabilir. Ha, bir de @Steve Rogers var. Genişletmek için tıkla... OOOO teşekkür ederim.
Steve Rogers dedi: @Ellie Williams, @Enes3078, @Bora Dere, @Kerem00, @Bazinga Physicist, @283156, @Trieetz, @yika38, @Alpha Centauri, @kerobey, @Seradotwav, @Motionless IN White, @Samotne Ciasteczka, @Blacksidemre, @338990, @Ma'at, @359149, @317678, (tam emin olamasam da) @Sylveon, @706143, @teknomi4, @Efe10, @Staj Yapan Donanımcı, @Onur Altuğ Sever, @Kayseri Mantısı @STR4NGE, @Affansen, @Perceival, @184424, @360388 (korsana karşı olma huyunuza bayılıyorum hocam <3), @Clarence Morrow, @mburaktekin, @PanzerTR, @Emir M., @Shinsai, @Emre C, @UBerk, @rydn, @Hangottom @Chloe Price (favorilerimdendir ). "buğ gadağr" Edit: Unuttuklarım olabilir. Ha, bir de @Steve Rogers var. Genişletmek için tıkla... OOOO teşekkür ederim.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 6 Kasım 2020 #199 360388 dedi: @Samotne Ciasteczka Technopat’ın Vitosudur. Kendisinin benim için yeri ayrıdır. Tanıdıkça seversiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle Vito dediğinizde aklıma bu geliyor. Bu arada PSU kardeşliğimiz olan @Steve Rogers Hocamı unutmamam lazım. Dosya Ekleri indir (5).jpg 10,8 KB · Görüntüleme: 40
360388 dedi: @Samotne Ciasteczka Technopat’ın Vitosudur. Kendisinin benim için yeri ayrıdır. Tanıdıkça seversiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle Vito dediğinizde aklıma bu geliyor. Bu arada PSU kardeşliğimiz olan @Steve Rogers Hocamı unutmamam lazım.
Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #200 @Staj Yapan Donanımcı , @Kayseri Mantısı , @Kerem00 , @Lyrinx , @bilinçli pars , @PanzerTR , @Affansen , @Cruslan , @Bora Dere , @Steve Rogers , @Ellie Williams , @Samotne Ciasteczka (az daha unutuyordum) , @Vavien. , @cengover_ekin , @Ma'at ve @The Anorak . @Lux ultisi kullanan kedi (unutmuşum) Son düzenleme: 6 Kasım 2020
@Staj Yapan Donanımcı , @Kayseri Mantısı , @Kerem00 , @Lyrinx , @bilinçli pars , @PanzerTR , @Affansen , @Cruslan , @Bora Dere , @Steve Rogers , @Ellie Williams , @Samotne Ciasteczka (az daha unutuyordum) , @Vavien. , @cengover_ekin , @Ma'at ve @The Anorak . @Lux ultisi kullanan kedi (unutmuşum)