2 292941 Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 2.659 Makaleler 6 Çözümler 15 7 Kasım 2020 #301 Samotne Ciasteczka dedi: Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, yaklaşık 4 sayfa falan etiket bildirimi gelmiş. Cezam vardı, yazamadım. Kusura bakmayın. Hepinizi tek tek sayamam, hepinizi çok seviyorum. (tabii bazı istisnalar dışında =) Genişletmek için tıkla... Hocam yine NFS Undercover oynamaya devam mı?
Samotne Ciasteczka dedi: Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, yaklaşık 4 sayfa falan etiket bildirimi gelmiş. Cezam vardı, yazamadım. Kusura bakmayın. Hepinizi tek tek sayamam, hepinizi çok seviyorum. (tabii bazı istisnalar dışında =) Genişletmek için tıkla... Hocam yine NFS Undercover oynamaya devam mı?
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #302 Bazılarımız beni kimse sevmiyor zannediyor ama beni kimse etiketlemsin ve sevmesin. Çünkü her zaman yazdıklarım hariç herkes potansiyel düşmanımdır.
Bazılarımız beni kimse sevmiyor zannediyor ama beni kimse etiketlemsin ve sevmesin. Çünkü her zaman yazdıklarım hariç herkes potansiyel düşmanımdır.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 7 Kasım 2020 #303 292941 dedi: Hocam yine NFS Undercover oynamaya devam mı? Genişletmek için tıkla... Üzülme ama, Carbon oynuyorum son zamanlarda. Senin önerdiğin anime de güzelmiş, neredeyse bitirdim. @Karındeşen Ne? Bu arada @fryzen hocam, like atıyorsunuz. Profil fotoğrafınız çok şirin, ek olarak keşke dost acı konunuz kapatılmasaydı =)
292941 dedi: Hocam yine NFS Undercover oynamaya devam mı? Genişletmek için tıkla... Üzülme ama, Carbon oynuyorum son zamanlarda. Senin önerdiğin anime de güzelmiş, neredeyse bitirdim. @Karındeşen Ne? Bu arada @fryzen hocam, like atıyorsunuz. Profil fotoğrafınız çok şirin, ek olarak keşke dost acı konunuz kapatılmasaydı =)
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 7 Kasım 2020 #304 Karındeşen dedi: Bazılarımız beni kimse sevmiyor zannediyor ama beni kimse etiketlemsin ve sevmesin. Çünkü her zaman yazdıklarım hariç herkes potansiyel düşmanımdır. Genişletmek için tıkla... Ben 10 izleyenler hariç deyin.
Karındeşen dedi: Bazılarımız beni kimse sevmiyor zannediyor ama beni kimse etiketlemsin ve sevmesin. Çünkü her zaman yazdıklarım hariç herkes potansiyel düşmanımdır. Genişletmek için tıkla... Ben 10 izleyenler hariç deyin.
2 292941 Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 2.659 Makaleler 6 Çözümler 15 7 Kasım 2020 #305 @Samotne Ciasteczka Carbon da iyidir. Undercover ve Carbon'u çok underrated kalmış buluyorum.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 7 Kasım 2020 #306 acv dedi: Ben 10 izleyenler hariç deyin. Genişletmek için tıkla... Sakurasou profil fotoğrafı lütfen koymayın, hep karıştırıyorum sonra. Acaba bu @334155 muydu, yoksa @acv mıydı, yoksa @BalikŞuşişi miydi? 292941 dedi: @Samotne Ciasteczka Carbon da iyidir. Undercover ve Carbon'u çok underrated kalmış buluyorum. Genişletmek için tıkla... The Run kadar underrated NFS oyunu yoktur. Change my mind. @334155 @acv @BalikŞuşişi Sakurasou profil fotoğrafı akımına ne dersiniz? Sola bakın. Yine konu dışına çıktık bak. Son düzenleme: 7 Kasım 2020
acv dedi: Ben 10 izleyenler hariç deyin. Genişletmek için tıkla... Sakurasou profil fotoğrafı lütfen koymayın, hep karıştırıyorum sonra. Acaba bu @334155 muydu, yoksa @acv mıydı, yoksa @BalikŞuşişi miydi? 292941 dedi: @Samotne Ciasteczka Carbon da iyidir. Undercover ve Carbon'u çok underrated kalmış buluyorum. Genişletmek için tıkla... The Run kadar underrated NFS oyunu yoktur. Change my mind. @334155 @acv @BalikŞuşişi Sakurasou profil fotoğrafı akımına ne dersiniz? Sola bakın. Yine konu dışına çıktık bak.
orXzaz Centipat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 345 Yer morioh Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #307 Samotne Ciasteczka dedi: Üzülme ama, Carbon oynuyorum son zamanlarda. Senin önerdiğin anime de güzelmiş, neredeyse bitirdim. @Karındeşen ne? Bu arada @fryzen hocam, like atıyorsunuz. Profil fotoğrafınız çok şirin, ek olarak keşke dost acı konunuz kapatılmasaydı =) Genişletmek için tıkla... Profilini kullanabilir miyim?
Samotne Ciasteczka dedi: Üzülme ama, Carbon oynuyorum son zamanlarda. Senin önerdiğin anime de güzelmiş, neredeyse bitirdim. @Karındeşen ne? Bu arada @fryzen hocam, like atıyorsunuz. Profil fotoğrafınız çok şirin, ek olarak keşke dost acı konunuz kapatılmasaydı =) Genişletmek için tıkla... Profilini kullanabilir miyim?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 7 Kasım 2020 #308 orXzaz dedi: Profilini kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Fotoğrafı mı bütün profili mi? :d
orXzaz dedi: Profilini kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Fotoğrafı mı bütün profili mi? :d
orXzaz Centipat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 345 Yer morioh Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #309 Samotne Ciasteczka dedi: Nasıl yani? Fotoğrafı mı bütün profili mi? :d. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafı. : D?
Samotne Ciasteczka dedi: Nasıl yani? Fotoğrafı mı bütün profili mi? :d. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafı. : D?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.312 Makaleler 42 Çözümler 275 7 Kasım 2020 #310 Herkes Mashiro oluyor.