Burak2051 Hectopat Katılım 29 Aralık 2014 Mesajlar 39 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Telekominikasyon 7 Ocak 2015 #11 Evinde cilveli dışarda dominant ve bana bağlı olsun aramızda saygı olsun yeter. Bunlar tribi katlanılabilir hale getiriyor
Evinde cilveli dışarda dominant ve bana bağlı olsun aramızda saygı olsun yeter. Bunlar tribi katlanılabilir hale getiriyor
xenia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2015 #12 MertKemal dedi: Laik.. Genişletmek için tıkla... Tek kelime Buğra tulpar dedi: Kimliği pembe olması benim için yeterli. Şaka şaka tabii ki benim sevdiğim kadın tipi sevimli olması ve kafama uygun olmalı yani bir konu hakkında benle tartışsın. Genişletmek için tıkla... Oda var tabi ama tip olarak soruyorum.
MertKemal dedi: Laik.. Genişletmek için tıkla... Tek kelime Buğra tulpar dedi: Kimliği pembe olması benim için yeterli. Şaka şaka tabii ki benim sevdiğim kadın tipi sevimli olması ve kafama uygun olmalı yani bir konu hakkında benle tartışsın. Genişletmek için tıkla... Oda var tabi ama tip olarak soruyorum.
S SeaLen Ziyaretçi 7 Ocak 2015 #13 xenia dedi: Bu zamanda ki gençler fiziğe ve yüze bakıyorlar Genişletmek için tıkla... Başka bir şey var ama onu burada söylemek biraz ahlaksızca olur.
xenia dedi: Bu zamanda ki gençler fiziğe ve yüze bakıyorlar Genişletmek için tıkla... Başka bir şey var ama onu burada söylemek biraz ahlaksızca olur.
xenia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2015 #14 Silinen üye dedi: Başka bir şey var ama onu burada söylemek biraz ahlaksızca olur. Genişletmek için tıkla... Bende biraz üstü kapalı söyledim Yakışmaz burada söylemek.
Silinen üye dedi: Başka bir şey var ama onu burada söylemek biraz ahlaksızca olur. Genişletmek için tıkla... Bende biraz üstü kapalı söyledim Yakışmaz burada söylemek.
Burak2051 Hectopat Katılım 29 Aralık 2014 Mesajlar 39 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Telekominikasyon 7 Ocak 2015 #15 Minyon tipli olsun renkli gözlü olursa çok tatlı olur
xenia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2015 #16 Burak2051 dedi: Minyon tipli olsun renkli gözlü olursa çok tatlı olur Genişletmek için tıkla... Minyon tip güzelmiş Gece gece hayal ettiniz mutlu oldunuz
Burak2051 dedi: Minyon tipli olsun renkli gözlü olursa çok tatlı olur Genişletmek için tıkla... Minyon tip güzelmiş Gece gece hayal ettiniz mutlu oldunuz
Burak2051 Hectopat Katılım 29 Aralık 2014 Mesajlar 39 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Telekominikasyon 7 Ocak 2015 #17 Aslında öyle birinden hoşlanıyorum ama açılmak ölüm galiba kalbime gömüp yola devam etmeliyim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2015
xenia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2015 #18 Burak2051 dedi: Aslında öyle birinden hoşlanıyorum ama açılmak ölüm galiba kalbime gömüp yola devam etmeliyim. Genişletmek için tıkla... Dünyaya bir kere gelecek git söyle demek gelirdi içimden ama bende söyleyemiyorum Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2015
Burak2051 dedi: Aslında öyle birinden hoşlanıyorum ama açılmak ölüm galiba kalbime gömüp yola devam etmeliyim. Genişletmek için tıkla... Dünyaya bir kere gelecek git söyle demek gelirdi içimden ama bende söyleyemiyorum
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2015 #19 xenia dedi: Oda var tabi ama tip olarak soruyorum. Genişletmek için tıkla... Dış görünüş olarak soruyorsan Karen Gillan gibi sevimli olsun yeterli. Ya da direk Karen Gillan olsun. Çok şey mi istiyorum acaba?
xenia dedi: Oda var tabi ama tip olarak soruyorum. Genişletmek için tıkla... Dış görünüş olarak soruyorsan Karen Gillan gibi sevimli olsun yeterli. Ya da direk Karen Gillan olsun. Çok şey mi istiyorum acaba?
xenia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2015 #20 Buğra tulpar dedi: Dış görünüş olarak soruyorsan Karen Gillan gibi sevimli olsun yeterli. Ya da direk Karen Gillan olsun. Çok şey mi istiyorum acaba? Genişletmek için tıkla... Bende Angelina Jolie istiyorum ama olmuyor Birde Adrianne Palicki bu kadına da bayılıyorum.
Buğra tulpar dedi: Dış görünüş olarak soruyorsan Karen Gillan gibi sevimli olsun yeterli. Ya da direk Karen Gillan olsun. Çok şey mi istiyorum acaba? Genişletmek için tıkla... Bende Angelina Jolie istiyorum ama olmuyor Birde Adrianne Palicki bu kadına da bayılıyorum.