Koalaya Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.251 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Aralık 2020 #1 İçinde sarımsak, soğan, biber olmasın yeter.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 25 Aralık 2020 #2 Ketçap.
Koalaya Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.251 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Aralık 2020 #3 Ma'at dedi: Ketçap. Genişletmek için tıkla... Ben de genelde ketçapla yerim ama sıkıldım artık.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 25 Aralık 2020 #4 Yoğurt üstüne pul biberli naneli tereyağı. Yoğurtlu Makarna tarifi En aç olduğunuz zamanlarda bile imdadınıza yetişecek bu lezzeti çok seveceksiniz... www.nefisyemek.com
Yoğurt üstüne pul biberli naneli tereyağı. Yoğurtlu Makarna tarifi En aç olduğunuz zamanlarda bile imdadınıza yetişecek bu lezzeti çok seveceksiniz... www.nefisyemek.com
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 25 Aralık 2020 #5 Kremalı köri sosu.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 25 Aralık 2020 #6 Yoğurt.
Koalaya Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.251 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Aralık 2020 #7 PustiPowerV2 dedi: Kremalı köri sosu. Genişletmek için tıkla... Bunu yapacaktım ama üşendim. Bir gün denerim artık. feahleinda_ dedi: Yoğurt üstüne pul biberli naneli tereyağı. Yoğurtlu Makarna tarifi En aç olduğunuz zamanlarda bile imdadınıza yetişecek bu lezzeti çok seveceksiniz... www.nefisyemek.com Genişletmek için tıkla... Yoğurt ve nane çok güzel oluyor yapıyorum bunu.
PustiPowerV2 dedi: Kremalı köri sosu. Genişletmek için tıkla... Bunu yapacaktım ama üşendim. Bir gün denerim artık. feahleinda_ dedi: Yoğurt üstüne pul biberli naneli tereyağı. Yoğurtlu Makarna tarifi En aç olduğunuz zamanlarda bile imdadınıza yetişecek bu lezzeti çok seveceksiniz... www.nefisyemek.com Genişletmek için tıkla... Yoğurt ve nane çok güzel oluyor yapıyorum bunu.
Kaan Suna Hectopat Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 196 25 Aralık 2020 #8 Pesto sosu, fesleğen seviyorsanız. Domatesli, fesleğenli sos da olabilir. Kremalı mantarlı makarna olabilir.
Pesto sosu, fesleğen seviyorsanız. Domatesli, fesleğenli sos da olabilir. Kremalı mantarlı makarna olabilir.
ByPoine* Kilopat Katılım 20 Kasım 2018 Mesajlar 519 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2020 #9 Domates salçası az yağ tuz cezvede baloncuk çıkana kadar kaynat sonra dök üstüne yoğurt mis gibi oluyor denemeni tavsiye ederim. Koalaya dedi: İçinde sarımsak, soğan, biber olmasın yeter. Genişletmek için tıkla...
Domates salçası az yağ tuz cezvede baloncuk çıkana kadar kaynat sonra dök üstüne yoğurt mis gibi oluyor denemeni tavsiye ederim. Koalaya dedi: İçinde sarımsak, soğan, biber olmasın yeter. Genişletmek için tıkla...
Koalaya Centipat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.251 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Aralık 2020 #10 Kaan Suna dedi: Pesto sosu. Fesleğen severseniz. Domatesli, fesleğenli sos da olabilir. Kremalı Mantarlı Makarna olabilir. Genişletmek için tıkla... Tavuk Dünyası'na gittiğimde yemiştim. En sevdiğim ama evde yapmak biraz pahalı geliyor sos pahalı. Tadı çok güzel.
Kaan Suna dedi: Pesto sosu. Fesleğen severseniz. Domatesli, fesleğenli sos da olabilir. Kremalı Mantarlı Makarna olabilir. Genişletmek için tıkla... Tavuk Dünyası'na gittiğimde yemiştim. En sevdiğim ama evde yapmak biraz pahalı geliyor sos pahalı. Tadı çok güzel.