Merhabalar, konuşabileceğim içimi dökeceğim bir arkadaşa sahip olmadığım için buraya yazıyorum. 6 yılı aşkın süredir birini seviyorum. 4 yıl öncesinde henüz daha yakın değilken, beni sadece sınıfından birisi olarak gördüğü zamanlarda -ki bu 4 yıl sonrasında da pek değişmemiş- içimdekileri ona anlatmıştım ve kibar bir dille reddetmişti. 2 yıl boyunca hiç konuşmadık aynı sınıfta olmamıza rağmen. Sonra okul bitti, liseye geçecektik. Okulun son günü o zamanlar sevdiği bir film olan léon: The Professional filmine ait bir kolye hediye etmiştim doğum günü bahanesiyle. Neyse işte hediyeyi beğendin mi falan falan mesaj attım okul bittikten sonra konuşmaya başladık 18 Mayıs 2018 tarihinde. Liseye geçtik sürpriz bir şekilde tekrar aynı okulda olduğumuzu öğrendim. Hep WhatsApp üzerinden konuştuk okulda da ara sıra tesadüfen karşılaşmış gibi karşısına çıkıp konuşuyordum. Birbirimizi artık tanıdık şu 4 yıl süre içerisinde. Onu tanıdığımdan beri hep bana karşı olan duygularının değişeceğini umut ediyordum. Hayatımdaki en büyük hayalim buydu. Son 3-4 aydır bazen karşımda görüyorum onu konuşuyoruz içimi döküyorum ona. Çok güzel bir duyguydu onunla konuşmak. Hiçbir zaman sevgili olamadık ona karşı olan hislerim hep tek taraflı oldu. Sürekli bir umut içerisinde geçirdim 6 yılımı. Dün her şeyi konuştuk. Bana benim hissettiklerimi kendinde oluşmadığını söyledi. Benim daha fazla umuda kapılmamam için bu konuyu söyledi. Ondan 6 yıla karşılık bir şans istedim, vermedi. "Sana bunu ikinci kez yaşattığım için özür dilerim." Dedi. Bunu okuyan her kimsen okuduğun için teşekkür ediyorum.