Seven neden sevilmiyor arkadaşlar?

Mesala arkadaş kalmayı denesiniz? O şekilde de ilişki olur.
Zaten arkadaştık, 2016'da ilk hislerimi açıkladıktan sonra Mayıs 2018'e kadar hiç konuşmadık. Mayıs 2018'den itibaren düne kadar birbirimize karşı mesafeli olsak da çok güzel bir arkadaşlığımız vardı.

@Abrams
Çok zor ama başka yapabileceğin bir şey yok. Arkadaş kalmak tek fırsatın.

Belki ilerliyen zamanlarda sana karşı tutumu değişir, davranışı değişir. O şekilde devam edersiniz.
Belki dönüm noktasındaydınız, biraz daha zamana ihtiyacı vardı, sen sıkboğaz edince, böyle söylemek zorunda kaldı.
Sürekli fikri değişti mi diye yoklarsan, yanlış edersin.

@Abrams
Çok zor ama başka yapabileceğin bir şey yok. Arkadaş kalmak tek fırsatın.

Belki ilerliyen zamanlarda sana karşı tutumu değişir, davranışı değişir. O şekilde devam edersiniz.
Belki dönüm noktasındaydınız, biraz daha zamana ihtiyacı vardı, sen sıkboğaz edince, böyle söylemek zorunda kaldı.
Sürekli fikri değişti mi diye yoklarsan, yanlış edersin.
Ben onu hiçbir zaman sıkboğaz etmedim ki. Sadece ara sıra nasılsın ne yapıyorsun gibi mesajlar atardım öyle konuşurduk. 2016'dan beri bu konu hakkında hiçbir zaman konuşmadık. Ben onunla sevgili olmak değil yakın bir arkadaş olmak istiyordum. Onun nasıl olduğunu bilmek yetiyordu bana, varlığıyla mutlu oluyordum. Ölümden gerisi yalan.

Ben onu hiçbir zaman sıkboğaz etmedim ki. Sadece ara sıra nasılsın ne yapıyorsun gibi mesajlar atardım öyle konuşurduk. 2016'dan beri bu konu hakkında hiçbir zaman konuşmadık. Ben onunla sevgili olmak değil yakın bir arkadaş olmak istiyordum. Onun nasıl olduğunu bilmek yetiyordu bana, varlığıyla mutlu oluyordum. Ölümden gerisi yalan.
Geçmiş olsun. Umarım en azından dost olarak kalabilirsiniz.

Evet bir şeyi bütün olarak unutulmuyor, un ufak etmek gerekiyormuş. Bu da benden Behzat Ç. alıntısı olsun :)
Sen şansını denedin en azından. Duygularını açtın ona. Aynı şeyleri hissetmediğini öğrenmiş oldun. Hiç söylemeseydin acabalar ile yaşayacaktın. Bundan sonrası artık sana kalmış. Ya unutup hayatına kaldığın yerden devam edeceksin ya da hergün onu düşünmeye devam edip kendine eziyet edeceksin.

Geçmiş olsun. Umarım en azından dost olarak kalabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Artık çok geç. Onun düşünceleri, benim hakkımda olan hisleri değişmediği sürece böyle olacak. Ve ben daha fazla umut içerisinde beklemek istemiyorum.
Sen şansını denedin en azından. Duygularını açtın ona. Aynı şeyleri hissetmediğini öğrenmiş oldun. Hiç söylemeseydin acabalar ile yaşayacaktın. Bundan sonrası artık sana kalmış. Ya unutup hayatına kaldığın yerden devam edeceksin ya da hergün onu düşünmeye devam edip kendine eziyet edeceksin.
Aslında konuyu o açtı ben zaten şu aralar söylemek istiyordum ama yapamıyordum. Bunları açıklamama çok yardımcı oldu ve anlayışla karşıladı.
Şu iki cümleye bu kadar çok üzüleceğim aklıma gelmezdi.
Adsız.png

Son düzenleme:
Yazım kurallarından ceza aldım yazamadım kusura bakmayın. Moderatör de acıdı demek ki az ceza verdi :D yok vaktimi almadınız, üzüldüm her şey için. Ama kötü günleri geride bırakmış aşmışsınız gibi duruyor. Acının karşısında iyi bir şey oluyor.

Her zaman hayatta hak ettiğini alırsın. Sen çok daha iyilerine layıksın. Kafana takma. Zaten üzüntü insanın yaşaması gereken bir duygudur. Yolun açık olsun hayatta.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı