Sevgi ile ilgili afiş ve logo tasarımı

Daha fazla  
Bir tanıdığımın küçük oğluna proje vermişler, kendisi 3. sınıfa gidiyor. Sevgi ile ilgili afiş ve logo yapması istenmiş. Bilgisayardan yapılacak denmiş nasıl olacaksa o yaştaki çocuk? Neyse, var mı yapabilecek birisi hayrına? Kendim de yapmaya çalışıyorum ama bu konularda hiç tecrübem yok açıkçası düzgün bir şey ortaya koyabileceğimi düşünmüyorum.

Sanki biraz ağır görev olmuş çocuğa

Ben isterseniz canva üzerinden deneyebilirim. Ama sevgi derken nasıl yani.

İlkokul 3 olduğundan emin misiniz? O yaşta ki çocuğa neden böyle ödev verilir ki?

İlkokul 3 öğrencisine bu ödevi versem, bunu seve seve kabul ederdim.

Dosya Ekleri

• Heart Rate Co..png
    31,6 KB · Görüntüleme: 59
Kendim de yapmaya çalışıyorum ama bu konularda hiç tecrübem yok açıkçası düzgün bir şey ortaya koyabileceğimi düşünmüyorum.
Hocam 3.sınıfa giden bir öğrenci ne kadar düzgün birsey çıkaracak ki zaten ortaya? 3.sınıfa giden çocuğa böyle bir ödev de ne alaka anlamadım.

Pardon arkadaşlar afişi çizerek de yapabilirmisiz ama bilgisayarla da yapabilirsiniz dedi hoca.

Bence de saçma 3. sınıfa giden bir çocuğa böyle bir ödev verilmesi. Muhtemelen aileleri yapsın diye verilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…