Sevgililik hakkındaki benim ve sizin düşünceleriniz

Bir arkadaşımın sevgilisi vardı aynı kendisi gibi huyları falan da aynı. Veya bunu ergen biri için söylersek onu seven kız ergen olacak. Yani bence kendine yakın olan erkekleri seçiyorlar.
 
Her kız için geçerli değil hatta bu kızlar iyice azınlık oldu ama olanda da şöyle oluyor. O keko dediklerinizin deneyimi daha çok olduğu için ayakta uyutabiliyorlar ve arkadan saçma saçma hareketler yaparken kıza süt dökmüş kedi gibi davranıyorlar. Aslında belli bir yerden sonra gerçeği görmeleri çok zor olmuyor ama ondan sonra seviyorum falan deyip ağlıyorlar üzülüyorlar. 18 yaşına gelmenize rağmen çevrenizde hala böyle kızların olması garip. Ben 17 yaşındayım ama çevremde ki kızlar bile aklını başına almış ya eli, yüzü, yaptıkları düzgün birini arıyorlar ya da tamamen salmışlar ders çalışıyorlar.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar sizinle bir konu hakkında istişare yapmak isterim.
Ben 18 yaşında biriyim. Bugüne kadar 1 tane sevgilim ya oldu ya olmadı. Benim sigaram yok kötü bir alışkanlığım yok. Bir kızla beraber olsam da onu asla aldatmam. Kızı kendi amacım doğrultusunda kullanmam. Severim canım pahasına. İyi niyetliyim enayiyim iyi niyetli olduğum için. Kızlar iyi erkekleri sevmezler.

Keko sert davranan üzen ağlatan ilgi göstermeyen erkeklere bağlanıyorlar aşık oluyorlar. Yani neden bir insan neden kendine böyle davranan erkekten hoşlanır ki şahsen ben kız olsam bana böyle davranan biriyle asla birlikte olmam Türk kızları ve erkekleri nedense egolu nedenini aslında hepimiz biliyoruz karakterli insan sayısı oldukça az hani bizde yemeğe çıkartırız yediği önünde yemediği arkasında olur. Hediyeyse hediye gratisse gratis her türlü uyumu sağlarız. Ama tek merak ettiğim şey:

Neden kızlar gerçekten seveni değil de kendilerine ilgi göstermeyen erkeklere gidiyorlar? Sanırım ilgi gösteren erkekleri cepte görüyorlar ve ulaşamadıkları ilgi göremedikleri erkekler kendilerine çekici geliyor. İlgi gösteren erkekler dolabındaki çantadır ama ilgi göremediği erkek ise mağazadan görüpte satın alamadığı bir çanta. Teşekkürler.

Ergenlik zamanı kızların amacı evlilik düşüncesi değil, sadece karşı cinsle iletişime geçmek istemesi bundan dolayı da doğru düzgün erkekleri değil "bad boy" dediğimiz tiplerle çıkıyorlar.

Benim de size tavsiyem; kendinize biraz para basıp ( yeni kıyafetler, ayakkabılar, hatta yüzünüze krem vs ) ile kendinizi daha çekici göstererek sizinde bu kervana katılmanızdır.
 

Geri
Yukarı