Sevgilim bana biraz zaman ver dedi

Bugün sevgili olmuşsun. Akşam gelip zaman ver, sonra sevgili olalım demiş. Yani aslında sevgili olur gibi olmuşsunuz ama tam olarak olmamışsınız. Dolayısıyla bu konunun başlığı hatalı.
 
Kanka ben de 15 yaşındayım o yüzden bu ergen muhabbetlerini çok iyi anlarım zaten mantıklı bir insana benziyorsun hani sevdiğin kızla evlenmeyeceğini sen de biliyorsun çünkü daha yaşımız 15 şimdi gerçekten seven insan hep sever diyeceksin şöyle açıklayım; konu bu değil hayatın 70-80 yıl desek sen 15 yılını yaşadın ve gerçek hayata atılmana daha bir kaç yıl var şuan gelişim çağındayız ve sürekli değişiyoruz bu yüzden de 18 yaşına kadar hatta biz 22 diyelim gerçekten de hayatımızı etkileyecek mantıklı kararlar vermemiz çok zor. Bu işin daha üniversitesi var mesela o zaman kim bilir hangi düşüncede olacaksın şimdi tecrübeleniyorsun. Daha geniş düşün öncelikli hedefin kendine iyi bir gelecek kurmak olmalı (bu yaşta) gerisi sonra kendiliğinden gelecektir emin ol iyi bir mesleğin olursa, nerde ne yapacağını bilen birisi olursan kızlar peşinden koşacaktır. Şimdi sevmek de elimde değil diyorsan doğru diyorsun çünkü herkes sever yani doğanın kanunu bu fakat severken fazla kafaya takmayacaksın ki sevginin gücünü hissedesin daha lisedesin evlilik derdin falan yok bu yaştaki sevgili muhabbetleri bir oyunun "tutorial" kısmı gibi o yüzden keyfine bak, özgüvenli ol, kendin ol ve takıl yani kızlarla fazla kasma +aynı zamanda da hedeflerinden kendini ayırma her şeyin bir dozu olsun. Şu kız beni sevecek mi veya kızlar beni sevmiyor vs. gibi dertlerin de olmasın çünkü daha katedilecek çok ama çok yol var bunun bilincinde olursan en karlı sen çıkıyorsun aslında. Yaşıtların tiktok çekip sevgili işleriyle vaktini boşa harcarken sen kendine sürekli bir şeyler katıyorsun hangisi daha mantıklı sen seç.
 
Son düzenleme:
@s3xyec Kardeşimizin duyarlı düşüncesini göz önünde bulundurarak mesaj içeriğini değiştiriyorum. Tavsiye olarak şunu söyleyim madem, bu genç yaşında başkalarını bekleyerek zamanını harcama. Gençliğini yaşa, ileride pişman olma. Kendi de üzme.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı