Sevgilim bana güvenmiyor

deniz22asln3

Picopat
Merhaba bahsettiğim kişiyle uzun bir arkadaşlığımız var 3-4 yıl ve sevgili olmaya karar verdik ama bu aralar 5 6 ay hiç konuşmadık gibi. Konuştuk ama çok sık değil ara sıra 1 hafta sürdü sevgili olma işi falan bana güvenemediğini söyledi başka kızla fotoğrafımı gördü ayrılmadan 3-4 gün önce işte trip atmaya başladı soğuk olmaya falan başladı üzülmeye başladım. Aldım karşıma dedim bir problem sorun varsa her zaman konuşabilirsin falan dedim yani hep de derim işte bunları dedi hala çözemedim geçmiş yıllarda dalga falan geçiyordum az buz arkadaş ortamında bu sene hoşlanmaya başladık işte böyle oldu. Ne yapabilirim kızı geri kazanmak için? Çok çaresizim. Ve de ekleyeyim kız acayip çekingen ve utangaç çok içine atıyor.

Son düzenleme:
Merhaba bahsettiğim kişiyle uzun bir arkadaşlığımız var 3-4 yıl ve sevgili olmaya karar verdik ama bu aralar 5 6 ay hiç konuşmadık gibi. Konuştuk ama çok sık değil ara sıra 1 hafta sürdü sevgili olma işi falan bana güvenemediğini söyledi başka kızla fotoğrafımı gördü ayrılmadan 3-4 gün önce işte trip atmaya başladı soğuk olmaya falan başladı üzülmeye başladım. Aldım karşıma dedim bir problem sorun varsa her zaman konuşabilirsin falan dedim yani hep de derim işte bunları dedi hala çözemedim geçmiş yıllarda dalga falan geçiyordum az buz arkadaş ortamında bu sene hoşlanmaya başladık işte böyle oldu. Ne yapabilirim kızı geri kazanmak için? Çok çaresizim. Ve de ekleyeyim kız acayip çekingen ve utangaç çok içine atıyor.
Mazi çoğu zaman referanstir kanka kızı kaybettikten sonra maalesef yapacak bişey kalmiyor. Zaten kızlar bi kere güvenini kaybedince bidaha asla eskisi gibi olmuyor önüne bakmak lazım. İstersen şansını dene bence

Mazi çoğu zaman referanstir kanka kızı kaybettikten sonra maalesef yapacak bir şey kalmiyor. Zaten kızlar bir kere güvenini kaybedince bir daha asla eskisi gibi olmuyor önüne bakmak lazım. İstersen şansını dene bence.

Arkadaşlarımdan tavsiye aldım kızı tanıyorlar çok da iyi olmasa tavsiyelerine göre bir deneyeceğim olmazsa olmaz zorlayamayız :( aslında güzel gidiyordu bir umudum vardı yani bir anda ayrılınca bir garipsedim kafada kuramadım falan dedi yani özür diledim bir sürü kez çünkü bayağı hatam vardı ve cidden üzmüşüm yaniii: (

Sana tavsiyem arabesk falan dinleme aklına getirir sürekli. Mutlu olacağın şeyler yap aklına bile gelmez.

Yok ya aklıma gelmiyor hiç rahatladım biraz toksik olmaya başlamıştı ayrılmadan önce falan ama istiyorum kızı yani öyle diyeyim çabalıyorum da.

Sana tavsiyem arabesk falan dinleme aklına getirir sürekli. Mutlu olacağın şeyler yap aklına bile gelmez.

Çaresizce kurtarmaya çalışıyorum diyeyim :(

Yok ya aklıma gelmiyor hiç rahatladım biraz toksik olmaya başlamıştı ayrılmadan önce falan ama istiyorum kızı yani öyle diyeyim çabalıyorum da.

Çaresizce kurtarmaya çalışıyorum diyeyim :(
Boşver tecrübe olur en azından iyi yanından bak. Ben üzülmeyi biraktim beni istemeyen biri için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı