Sevgilim ilgisini erkek arkadaşına veriyor

Hocam ayrıldık ayrılalı 1 ay olacak arada yazıyor kendini hatırlatmaya çalışıyor aynı sınıfta olduğumuz için bana yakın davranmaya çalışıyor geçen yanlışlıkla(şüpheli)aşkım dedi bana ben hiç oralı olmadım bayağı bozuldu. Ben bunu engellemiştim aynı sınıfta olduğumuz için açmak zorunda kaldım. WhatsApp'dan engellemişti engelimi açıp aradı sonra yanlışlıkla olduğunu falan söyledi ağlıyordu o sırada çok ilgilenmedim umursamadım seçtiği çocuk ilgilensin ha bu arada seçtiği çocukla arası bozulmuş bir nebze sanırım, benim ayrılmamı sağlamak için yakınlaştı çocukla galiba, çocuk sınıfta kalıyor diye üzülüyor galiba çocuktan hoşlanıyor bu😆😆
Parçalar yerine oturuyor yavaş yavaş hocam. Arkadaşlarına hatalı olduğunu söylemiş böyle yapmam lazımdı gibisinden pişman olmuş gibi konuşmuş benim gibisini bulamayacağını bildiği için geri döneceğine eminim bende çok yara bırakmadı tam bilgisayar dizmeden önce ayrıldığımız için bilgisayarı aldım unuttum bir anda, arada aklıma geliyor özellikle geceleri. Bu saatten sonra dönsede çare yok hocam çocukla ne yaptı ne etti bilmiyorum biz ayrıldıktan sonra yaptıklarını görünce, duyunca iyice soğudum kendini bunlar normal şeyler diye kandırmaya devam etsin bahaneside olgunluk falan olur daha kız çocuğu olduğu için anlamaz hocam hayatımda öyle bir kıza gerek yok.

Hocam gündüzleri unutuyorum ben geceleri aklıma geliyor kafamı yastığa koyduğum zaman anılar canlanıyor kafamda ondan dolayı uyumam çoğu zaman dün sabah 7.30 da bilgisayar başında uyuya kalmışım.

Hayırlısı hocam yapacak bir şey yok herkes seçtiği ihtimallerle mutlu olsun.

Olum tamam iyi ayrılmışsında hala seni resmen aldatan kızı düşünüyorsun sen sığır mısın kendine gel o artık bitti gitti düzgün insan olsa tamam derimde böyle birisini nasıl anarsın veya özlem duyarsın istersen bir de kahve getirelim anlat aralarında neler olmuş falan detaylıca belgesel tarzı hepimiz daha rahat anlamış oluruz böyle tam anlayamadık yarım oldu başından sonuna kadar anlatman gerek şahsen ben bir şey anlamadım çocukla ne yaptı ne etti falan bak o kısım çok önemli orasını biz de merak ediyoruz mutlaka öğrenirsen çok seviniriz fevkalade bilgilendirici olur şimdiden teşekkürler.

Olum tamam iyi ayrılmışsında hala seni resmen aldatan kızı düşünüyorsun sen sığır mısın kendine gel o artık bitti gitti düzgün insan olsa tamam derimde böyle birisini nasıl anarsın veya özlem duyarsın istersen bir de kahve getirelim anlat aralarında neler olmuş falan detaylıca belgesel tarzı hepimiz daha rahat anlamış oluruz böyle tam anlayamadık yarım oldu başından sonuna kadar anlatman gerek şahsen ben bir şey anlamadım çocukla ne yaptı ne etti falan bak o kısım çok önemli orasını biz de merak ediyoruz mutlaka öğrenirsen çok seviniriz fevkalade bilgilendirici olur şimdiden teşekkürler.
hocam öğrenirsem haber veririm şüphelerim var ama tam emin olmadan birşey demek istemiyorum çocukla buluşmuşlar geçen gün ormanda gezmişler arkaya gidiyolarmış benim arkadaş görmüş bunları naptılar bilemiyorum dediğim gibi belki durağa gidiyorlardır geçen kütüphanede 4 ders baş başa kalmışlar kapı kitliymişti benim arkadaş satranç almak için çıkmış 3 ders sonra tekrar giitmiş video çekiyolarmıştı çevrem çok olunca herşeyin haberi geliyor hocam ama dediğim gibi net öğrenirsem haber vereyim. :)

özlem kısmına gelirsek o kadar şey yaşadık hani yaşadılarımızı 4-5 senelik sevgililer yaşamaz öyle diyeyim birde ilk sevgilim olduğu için gereksiz yere bağlandım bana o kadar bişeyler aldı etti doğum gününü kutladım kızın kutlamalar konfetiler pastalar falan ama değmezmiş hocam pişmanım.Btün defterlerimde kitaplarımda baş harfi kalp içinde kitap açmaya korkar oldum.

edit:buluşmuşlar dediğim okul çıkışı beraber durağa inmişler ormandan kız eve 6.40 civarı girmiş bizim okul 4.15 geçe bitiyor öyle düşünün zoruma gidiyo hocam valla.

Son düzenleme:
Hocam öğrenirsem haber veririm şüphelerim var ama tam emin olmadan bir şey demek istemiyorum çocukla buluşmuşlar geçen gün ormanda gezmişler arkaya gidiyorlarmış benim arkadaş görmüş bunları naptılar bilemiyorum dediğim gibi belki durağa gidiyorlardır geçen kütüphanede 4 ders baş başa kalmışlar kapı kitliymişti benim arkadaş satranç almak için çıkmış 3 ders sonra tekrar giitmiş video çekiyolarmıştı çevrem çok olunca her şeyin haberi geliyor hocam ama dediğim gibi net öğrenirsem haber vereyim. :)

Özlem kısmına gelirsek o kadar şey yaşadık hani yaşadılarımızı 4-5 senelik sevgililer yaşamaz öyle diyeyim bir de ilk sevgilim olduğu için gereksiz yere bağlandım bana o kadar bir şeyler aldı etti doğum gününü kutladım kızın kutlamalar konfetiler pastalar falan ama değmezmiş hocam pişmanım. Btün defterlerimde kitaplarımda baş harfi kalp içinde kitap açmaya korkar oldum.

Edit: Buluşmuşlar dediğim okul çıkışı beraber durağa inmişler ormandan kız eve 6.40 civarı girmiş bizim okul 4.15 geçe bitiyor öyle düşünün zoruma gidiyor hocam vallahi.

Son durum nedir hocam?

Ciddi misiniz hocam konuştuk şimdi okulda geldim yanina konuşmadın aynen falan deyip gecistiriyor anlattım beni anlamadigini söyledim hiçbir şey demedi bos bos konuştu çocuğun yanında mutlu olduğunu eglendigini bizim bos bos oturdugumuzu söyledi eğlenmek icinmis sadece.
Kardeşim kız seninle bir süredir beraber. Bazen insanlar elde ettiği şeylerden sıkılır. Bu da öyle, şimdi yeni birisi var. Tekrardan onunla bankta oturmaktan keyif alıyor. Tekrardan onunla tenefüslerde konuşmaktan keyif alıyor. Tekrardan onunla gezmekten ve okul bitince beraber eve yürümekten keyif alıyor. Nextle geç. Bu kadar basit hayat. İlişkiler hep aynı. İnsanlar sadece olgunlaşıyor yine aynı mentalite aynı kafalar. Sıkmayacaksın canını yolunu vereceksin. Kimse için konuşmayacaksın, bu olay benim canımı sıkıyor diye kıza söylemeyeceksin. O zaten yaptığı şeyin senin canını sıktığını biliyor ve yapmayı seçiyor. Bırak kendi seçimlerini yaşasın. Sen belli ki zaten temiz kalpli bir adamsın.

Bırak-geç. Ayrıl demiyorum, sadece bırak. Ne istiyorsa yapsın, takılsın, başkasıyla mı eğleniyor? Eğlensin. Sen muhteşem bir umursamazlıkla davranıp kıza şu izlenimi vereceksin. "Ben ne yaparsam yapayım onu umursamıyor, bu hareketleri yaptığım zaman onun ilgisini çekmiyorum, onu kaybediyorum."

Seninle olmak istiyorsa zaten seninle olur, olmak istemiyorsa başkasına gider. Ondan da bir başkasına zıplar ardından büyür. Bu işler böyledir.

Kardeşim kız seninle bir süredir beraber. Bazen insanlar elde ettiği şeylerden sıkılır. Bu da öyle, şimdi yeni birisi var. Tekrardan onunla bankta oturmaktan keyif alıyor. Tekrardan onunla tenefüslerde konuşmaktan keyif alıyor. Tekrardan onunla gezmekten ve okul bitince beraber eve yürümekten keyif alıyor. Nextle geç. Bu kadar basit hayat. İlişkiler hep aynı. İnsanlar sadece olgunlaşıyor yine aynı mentalite aynı kafalar. Sıkmayacaksın canını yolunu vereceksin. Kimse için konuşmayacaksın, bu olay benim canımı sıkıyor diye kıza söylemeyeceksin. O zaten yaptığı şeyin senin canını sıktığını biliyor ve yapmayı seçiyor. Bırak kendi seçimlerini yaşasın. Sen belli ki zaten temiz kalpli bir adamsın.

Bırak-geç. Ayrıl demiyorum, sadece bırak. Ne istiyorsa yapsın, takılsın, başkasıyla mı eğleniyor? Eğlensin. Sen muhteşem bir umursamazlıkla davranıp kıza şu izlenimi vereceksin. "Ben ne yaparsam yapayım onu umursamıyor, bu hareketleri yaptığım zaman onun ilgisini çekmiyorum, onu kaybediyorum."

Seninle olmak istiyorsa zaten seninle olur, olmak istemiyorsa başkasına gider. Ondan da bir başkasına zıplar ardından büyür. Bu işler böyledir.
Seninleyken başkasıyla görüşüp ilgini çeken bir kıza, bir kız arkadaşa verilecek en büyük ağırlık onu zaten kaale almadığını, başkalarıyla görüşüp görüşmemesinin, sana ilgi verip vermemesinin senin zerre umurunda olmadığını ona en ağır-en vahşi şekilde hissettirmektir.

Seninleyken başkasıyla görüşüp ilgini çeken bir kıza, bir kız arkadaşa verilecek en büyük ağırlık onu zaten kaale almadığını, başkalarıyla görüşüp görüşmemesinin, sana ilgi verip vermemesinin senin zerre umurunda olmadığını ona en ağır-en vahşi şekilde hissettirmektir.
Artık umursamıyorum bile hocam yazıyo bakmıyom öyle bi insana gerek yok. 😀

Artık umursamıyorum bile hocam yazıyo bakmıyom öyle bi insana gerek yok. 😀
O kız seni sevmiyordu. Seni sevseydi, seni rahatsız eden davranışlardan kaçınırdı. Hikayenin nasıl gelişeceğini ilk mesajından anlamıştım. Kız, 'yakın arkadaşım' dediği çocuktan hoşlanıyordu. Ancak o çocuk başkasını sevdiği için ona ilgi göstermiyordu. Kız da, o çocuğun dikkatini çekmek için uğraşıyordu. Seni ise yedekte tutuyordu. Yani, 'O çocukla birlikte olamazsam, mevcut ilişkimi de kaybetmeyeyim' düşüncesindeydi.

Geçmişteki ilişkilerimde oldukça uyumlu ve fedakâr biriydim. Sevgilime sürekli ilgi gösterir, ne isterse yapardım. Aramız bozulduğunda ilk adımı atan hep ben olurdum ve ilişkiyi sürdürmek için çabalardım. Ancak, yaptığım hataları fark ettikten sonra ilişkiler ve kadınlar konusunda daha fazla tecrübe edindim. Kadınlar karşısındaki erkeği değiştirmek isterler. O erkek değiştiğinde ise onu terk ederler. Nedeni basit, kızlar cepte gördükleri erkeklere ilgilerini keserler. Senin en büyük hatan da cepte görünmek olmuş. Kız, "Ben bu erkeği elde ettim, artık tamamen benim" hissine kapılırsa, kızın gözündeki caziben biter. Kızlar elde edilmesi zor erkekleri severler. Kızın her dediğine "Evet" dersen, kız seni kölesi gibi görür. O yüzden kendi fikirlerin, kendi ideallerin olsun ve karşı tarafa bu çizgini belirt. Kız sana her zaman ulaşamasın, kendi zamanın değerli olduğunu ona hissettir. Karşındaki kişiye, her şeyini anlatma. Anılarının hepsini, gün içerisinde ne yaptığını kısa ve ucu açık bir şekilde anlat. Bırak seni merak etsin.

Bu senin ilk ilişkin, dolayısıyla bu konuda daha tecrübesizsin. Durumu olumsuz olarak değerlendirme. Yanlış seçimler yaparak, sonunda doğruya ulaşacaksın. Bu, senin için bir deneyimdi. Ben de senin yaşlarındayken kötü biten bir ilişkim vardı ve o kızı unutamıyordum. O zamanlar keşke hiç yaşanmasaydı diye düşünüyordum, ama şimdi iyi ki yaşanmış diyorum. İlişkide kendi yaptığım hatalardan ders çıkardım. Şu anki ilişkimde, sevgilim hata yaptığında iletişimi kesiyorum ve o kendiliğinden yazıyor, çünkü beni vazgeçilmez olarak görüyor. İlişkilerde vazgeçilmez biri olup olmayacağını sen belirlersin, karşı taraf değil. Bu tavsiyeleri ilerideki ilişkilerin için yazıyorum.

Unutamama konusuna gelirsek, merak etme, unutacaksın. Şu an onu vazgeçilmez ve alternatifi olmayan biri olarak görüyorsun. Başka bir kızın sana aynı hisleri yaşatamayacağını düşünüyorsun. Ancak bir yıl, en fazla iki yıl sonra o kız senin için 'hiçbir şey' olacak. İnan bana, bir süre sonra diğer kızlara nasıl bakıyorsan ona da öyle bakacak ve ona karşı hiçbir şey hissetmeyeceksin. Bu söylediklerimi nereden biliyorsun dersen, yaşanmışlıklar. :)

O kız seni sevmiyordu. Seni sevseydi, seni rahatsız eden davranışlardan kaçınırdı. Hikayenin nasıl gelişeceğini ilk mesajından anlamıştım. Kız, 'yakın arkadaşım' dediği çocuktan hoşlanıyordu. Ancak o çocuk başkasını sevdiği için ona ilgi göstermiyordu. Kız da, o çocuğun dikkatini çekmek için uğraşıyordu. Seni ise yedekte tutuyordu. Yani, 'O çocukla birlikte olamazsam, mevcut ilişkimi de kaybetmeyeyim' düşüncesindeydi.

Geçmişteki ilişkilerimde oldukça uyumlu ve fedakâr biriydim. Sevgilime sürekli ilgi gösterir, ne isterse yapardım. Aramız bozulduğunda ilk adımı atan hep ben olurdum ve ilişkiyi sürdürmek için çabalardım. Ancak, yaptığım hataları fark ettikten sonra ilişkiler ve kadınlar konusunda daha fazla tecrübe edindim. Kadınlar karşısındaki erkeği değiştirmek isterler. O erkek değiştiğinde ise onu terk ederler. Nedeni basit, kızlar cepte gördükleri erkeklere ilgilerini keserler. Senin en büyük hatan da cepte görünmek olmuş. Kız, "Ben bu erkeği elde ettim, artık tamamen benim" hissine kapılırsa, kızın gözündeki caziben biter. Kızlar elde edilmesi zor erkekleri severler. Kızın her dediğine "Evet" dersen, kız seni kölesi gibi görür. O yüzden kendi fikirlerin, kendi ideallerin olsun ve karşı tarafa bu çizgini belirt. Kız sana her zaman ulaşamasın, kendi zamanın değerli olduğunu ona hissettir. Karşındaki kişiye, her şeyini anlatma. Anılarının hepsini, gün içerisinde ne yaptığını kısa ve ucu açık bir şekilde anlat. Bırak seni merak etsin.

Bu senin ilk ilişkin, dolayısıyla bu konuda daha tecrübesizsin. Durumu olumsuz olarak değerlendirme. Yanlış seçimler yaparak, sonunda doğruya ulaşacaksın. Bu, senin için bir deneyimdi. Ben de senin yaşlarındayken kötü biten bir ilişkim vardı ve o kızı unutamıyordum. O zamanlar keşke hiç yaşanmasaydı diye düşünüyordum, ama şimdi iyi ki yaşanmış diyorum. İlişkide kendi yaptığım hatalardan ders çıkardım. Şu anki ilişkimde, sevgilim hata yaptığında iletişimi kesiyorum ve o kendiliğinden yazıyor, çünkü beni vazgeçilmez olarak görüyor. İlişkilerde vazgeçilmez biri olup olmayacağını sen belirlersin, karşı taraf değil. Bu tavsiyeleri ilerideki ilişkilerin için yazıyorum.

Unutamama konusuna gelirsek, merak etme, unutacaksın. Şu an onu vazgeçilmez ve alternatifi olmayan biri olarak görüyorsun. Başka bir kızın sana aynı hisleri yaşatamayacağını düşünüyorsun. Ancak bir yıl, en fazla iki yıl sonra o kız senin için 'hiçbir şey' olacak. İnan bana, bir süre sonra diğer kızlara nasıl bakıyorsan ona da öyle bakacak ve ona karşı hiçbir şey hissetmeyeceksin. Bu söylediklerimi nereden biliyorsun dersen, yaşanmışlıklar. :)
Doğru diyosunuz hocam yaşananlar insanı geliştirir.Tecrübe oldu bana bu kadar güvenilmemesi ve ilgi verilmemesi gerektiğini öğrendim teşekkür ederim hocam.🙃

Kızın sevgilisi var ve ona sevgilim mi diyorsunuz? Gerçekten garipmiş. Kız bir de trip atmayı da ihmal etmemiş. Yapılacak belli: Mesafeyi koyup ona göre davranacaksınız. Her şeyi kabullenirseniz de kız tribi de atar, şaşırmamak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı