Sevgilim olmadığı halde darlayan kız

Zeade

Hectopat
Daha fazla  
Lise öğrencisiyim son senem yaşım (17) 14 Kasım 2023 gibi konuşmaya başladık kızla, çok iyi biri gibi gelmişti. Flört olduk işte seni seviyorum gibi cümleler falan filan derken kız beni bayağı darlamaya başladı mesaj atınca 5 dakika cevap vermeyince telefondan arıyor Instagram'dan 1 kız takipçim artınca durmadan çık çık diyor bayağı sinirlendim ben bu olaya. Kızın tipide ortalama makyajsız hali fizigi güzel yakın arkadaşlarıma dedim bu kızı dedilerki; yakışıklı çocuksun bu kızla olma dalga geçerler okulda falan aklıma girdiler kızla konuştum yazma bana istemiyorum diye. 3 gün geçti arkadaşlarla okuldan kaçıp okey oynamaya gittik birden mesaj attı sana çikolata aldım vereyim mi sana. Şok oldum olur dedim akşamında konuşmaya başladık yine annesine durmadan beni anlatmış ağlamış bu 3 gün boyunca, dedi çikolatayı beğendin'mi sen iste yine alırım sana falan ondan sonra yine samimi olduk biraz, yani o oldu yine cevap alamıyınca telefonumu arıyor takip ettiklerime karışıyor. Anlamadım ne yapmam lazım o kadar allak bullak bir olay ki tavsiye verirseniz sevinirim. (bugün sabah 6'da aramış beni günaydın mesajına cevap veremedim diye 7.30 da uyanıyorum bende)

Ne dertler var 😆
Kızla olmak istemiyorsanız ilerletmenin alemi yok ve Lapsekili'nin dediği gibi eğer psikolojik sorunları varsa uzak durun.

@Zeade sevgililik anlamında. Kız senden kesin hoşlanıyor. Ha çok sevgilin olduysa bilemem ama daha önce böyle şeyleri pek yasamadiysan denenebilir. Taktik olarak da birlikte olana kadar kızı çok takmamaya devam et.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı