Sevgilim olsun istiyorum ama uğraşmak da istemiyorum

Sürekli ilgisi ayrı, sevgililer günü, yıl dönümü, doğum günü gibi saçma günleri ayrı, ortak karara varıp örnek olarak sinemaya gitmek gibi ayrı dert. Sen gitmek isteyeceksin Bloodshot'a kız isteyecek dandirik türk filmi. Evlendikten sonra gene ayrı dert. İstediğin şeyi yemek, istediğin saatte dışarı çıkıp gezmek, kızın ailesiyle uğraşmak vb. Allah evlenene veya sevgili yapana sabır versin. Zottoro vottoro işlerle uğraşmayın hayatınızı yaşayın. Günümüz kızlarının sevilmeye değer bir yanı kaldığını zannetmiyorum kibir, vefasızlık, manipülasyon çabası, aşırı gereksiz özgüven almış başı gitmiş. (Herkes bir değil tabii istisnalar bulunur. Başlamayın hemen genelleme yapmayıncılar. Kendi fikrim bu yönde.)
 
Konuyu okurken zamanında yaşadığım ikilem aklıma geldi. Knight Online oynadığım zamanlar tam karakteri dizmişim PVP'de işin keyfini çıkaracakken kızın birinden teklif aldım. Hatun taş, başka zaman olsa affetmez yürürdüm ama diğer tarafta 3 yıllık emeği de heba edemezdim :) Zamanında çıktığım ve çıkmaya ramak kalmışken vazgeçtiğim kızların son durumlarını takip etmek pis huyumdur. O kızı da takip ettim bir çoğu gibi evlenip g.t göbeği salmış :)
 
Konuyu okurken zamanında yaşadığım ikilem aklıma geldi. Knight Online oynadığım zamanlar tam karakteri dizmişim Pvp'de işin keyfini çıkaracakken kızın birinden teklif aldım. Hatun taş, başka zaman olsa affetmez yürürdüm ama diğer tarafta 3 yıllık emeği de heba edemezdim :) zamanında çıktığım ve çıkmaya ramak kalmışken vazgeçtiğim kızların son durumlarını takip etmek pis huyumdur. O kızı da takip ettim birçoğu gibi evlenip g. T göbeği salmış :)

Hesaba ne oldu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı