Sevgilim sert davranıyor

Kayra342727

Hectopat
Yer
Konsantiniyye
5 yıldır sevgili olduğum bir kız var ama bu aralar cidden bana karşı sert, beni sevdiğine inanıyorum ki zaten ikimizinde ilk ilişkisi ve telefonunun arkasında hep benim fotoğrafımı saklar. Ayrıca fotoğraflarımı alıp vesika yapmış onlara albüm yapmış gösterdi. Benim ilk kez haberim oldu birkaç gün önce, daha da yapacağım diyor bu yüzden aldattığını ve sevmediğini düşünmüyorum. Annesi ile babası sürekli kavga ediyor, boşanma davası bile açmışlardı. Acaba annesine mi özeniyor diye düşünüyorum bilmiyorum, kendisini gerçekten seviyorum evlenmek istiyorum ama ayrılmak da istemiyorum sırf bu yüzden. Sizce nasıl davranmam gerekiyor ki aklı başına gelsin? Gerçekten canımı sıkmaya başladı. Moralimi bozup duruyor; hakaret ediyor, annemi ablamı kıskanıp laf atıyor ama ne zaman ona kırıldığımı ondan geri çekildiğimi farketse düzeltmeye çalışıyor. Sırf bu yüzden özür diledi kaç kez ama yok anlamıyor. Ben de kıyamıyorum üzerine çok gitmiyorum ama bu sefer çok oldu, sizce ne yapmam gerek? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizden bağımsız olarak kendi hayatından memnun olmayabilir. Çok stresli bir dönemden geçiyor olabilir ve bunları size yansıtıyordur.

Uzun süreli bir ilişkiniz var. İlişkiniz monotonlaşmaya başlamış olabilir. Biraz farklılık iyi gelebilir.

Hakaret ilişkide kırmızı çizgidir. Size hakaret ediyorsa buna tepki vermeniz gerekir. Eğer vermiyorsanız daha da ileriye gider.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı