Mr.Tulpar Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 94 Yer Phoenix Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Youtuber/Editör/Oyun haber yazarı 2 Kasım 2023 #21 bbiwy dedi: Duygularınızı kısa süreliğine de olsa kenara bırakıp, mantıklı düşünemiyorsunuz. Bizim kabak gibi gördüğümüz apaçık sorunları ya görmüyor ya da göz ardı ediyorsunuz. Bu çok yanlış bir davranıştır. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında içimde böyle bir his vardı açıkçası önceden beri ama belki değildir diye düşünmüştüm.
bbiwy dedi: Duygularınızı kısa süreliğine de olsa kenara bırakıp, mantıklı düşünemiyorsunuz. Bizim kabak gibi gördüğümüz apaçık sorunları ya görmüyor ya da göz ardı ediyorsunuz. Bu çok yanlış bir davranıştır. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında içimde böyle bir his vardı açıkçası önceden beri ama belki değildir diye düşünmüştüm.
B bbiwy Femtopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 59 2 Kasım 2023 #22 Mr.Tulpar dedi: Hocam aslında içimde böyle bir his vardı açıkçası önceden beri ama belki değildir diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Dostum eğer içinde böyle bir his varsa, bu his durduk yere oluşmaz. Duygularınızı bastırın demiyorum fakat mantığınızı da bastırmayın. Neyse, zamanla öğreneceksiniz.
Mr.Tulpar dedi: Hocam aslında içimde böyle bir his vardı açıkçası önceden beri ama belki değildir diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Dostum eğer içinde böyle bir his varsa, bu his durduk yere oluşmaz. Duygularınızı bastırın demiyorum fakat mantığınızı da bastırmayın. Neyse, zamanla öğreneceksiniz.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 3 Kasım 2023 #23 Seni bir defa engellediyse yazmayacaksın bu kadar basit.