Sevgilimden ayrılmalı mıyım?

Hâla daha eski sevgilisinin ekli olduğunu bildiğiniz halde devam etmemenizi öneririm. Baksanıza, siz onun eski sevgilisini çıkarttırmışsınız. O düşünseydi çıkarırdı zaten. Siz bütün kızları çıkartmışsınız fakat o hesabındaki erkekleri çıkartmamış. Yol vermeniz iyi olur. İleride üzülürsünüz. Gerçi bu yaşta ciddi ilişki düşündüğünüzü düşünmüyorum.

Maindeki bazı erkekleri çıkaracak mısın, senin için ben bütün kızları çıkardım ama hala "bazı" erkekleri çıkar diyorum. Bunu yazdım cevap bekliyorum.

@hebevnejs, kendini avutmaya çalışıyorsun da bence hiç gerek yok buna. Bu kız zaten bunu düşünebilseydi sen demeden yapardı bunu. Arkandan iş çevirmeyeceğini ne bileceksin?

Of hocam çok kararsızım ya.
Dostum kaybetmekten korkma. Kusura bakma fakat doğruyu söylüyoruz. Güven meselesi ilişkideki en önemli meseledir. Güven olmadıktan sonra ortada ne ilişki kalır ne de başka bir şey. Yakışıklı olmanızdan faydalanarak sizin ilginizi almak istiyor. Hani etrafa "yakışıklı sevgilim var" havası atacak ya. Henüz 14 yaşındasınız. Önüne daha neler çıkacak neler. Ayrılmadan önce çok bağlanırsan ayrıldıktan sonra da bu yaşında çok acı çekeceksin. Tavsiyem boş vermendir.

Üstteki arkadaşın yorumuna ek olarak da gelişme olursa konuya geri dönüş sağlamayı unutma.

Hocam kıza döndüm geri ancak bütün erkekleri çıkarttırdım mainden. Umuyorum yaşanmaz bir daha. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocalarım.

@hebevnejs, sizin tercihiniz de aynı nehirde iki yere yıkanılmaz diye bir laf vardır. Uzun süreli ilişki olacağını düşünmüyorum da umarım sorun yaşamazsınız demek düşer bize.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı