Sevgilimden ayrılmalı mıyım?

Sizi zora büken birisiyle çok da vakit kaybetmenin mantığı yok ve karşıdaki kişi narsist. İlerleyen zamanlarda sorun yaşamanız durumunda, sorumluluk almaz bu. Bence yol yakınken ayrılmanız daha doğru olur. Böyle diyen tiplerin çoğunluğu, sonradan ilk gelen kişi oluyor :D Gelmeye çalıştığında da siz umursamazsınız artık. Hayatta tek kız o değil, birden fazla kızla tanışacaksınız ve gereğinden fazla ilgi gösterdiğiniz için de onsuz yapamayacağınızı düşünüyor. Kendi kendinize vakit geçirmesini öğrenin.

Bir sorun olup olmadığını sordu ben ise yarın konuşuruz dedim. Çok ısrar etti şimdi söylemem konusunda ben de ayrılmak istiyorum dedim. Bayağı yalvardı, özür diledi, bir daha olmaz diye söz verdi, ısrar etti ben de en sonunda engelledim. Onun hesapları ben de benim hesaplarımsa onda var, engellemiş olmama rağmen yazmaya, aramaya devam ediyor. Bilemiyorum çok huzursuzum ve onu istiyorum ama sanırım dediğiniz gibi böylesi daha iyi.

Herkese teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Umursama, senle beraberken kıymet bilmeyip, ayrıldıktan sonra yalvarmasının bir manası yok.

Ayrıca sizi bağlı olarak gördüğü için, ayrılmanız beklenmeyen bir hareket olmuş kız için. Siz ayrılmasanız, birkaç gün ya sizi suçlayıp ayrılacaktı ya da aldatılacaktınız.

@Taylan33, cidden böylesi daha iyi ve dediğim gibi de olmuş. Hani, ayrılmanız onun için problem olmayacaktı? :) Demek ki problem oluyormuş. Tipik narsist örneği. Doğrusunu yaptınız, emin olabilirsiniz.

Dostum bir playlist hazırla. Müziği son ses aç. Ve kendini bir ilah gibi dusun, 2 güne unutursun. Tecrübe kasmaya bak. Ben bi kıza 3000 kez seni seviyorum yazdım ne oldu en sonunda beni suçladı. Bende ona ağır sözler söyleyip engelledim (küfür değil) Bu sefer kaldırmayınca istek attı. Bende düzgünce konuştum ve sonra helalleşip ayrıldık. Ama önceki süreçte ben sürekli ilgi verirken beni tersliyordu bende dayanamayıp hamlemi yaptim. Unutma çoğu kızlar asla empati yapmaz seni anlamazlar. Kırıldığında umurlarıbda olmazsın. Sadık ve güvenilir erkek istiyorum derler ama 2 ay sonra senden sıkılırlar. Değer veren güzel seven biri olsun isterler. Ama onları takmayan erkekler için ölürler. Bu yüzden ben her zaman tecrübe kasmaya bakın derim. (Not kendim ilişkiye başladığımda bunların olacağını biliyordum. Hatta gerçek bir acı çekeceğimide biliyordum, o yüzden nolursa olsun hep icimde bir şüphe tuttum ve bu işin sonunda deneyim kazanmış olacağım dedim)

Narsist ve kendini eşsiz, benzersiz, vazgeçilmez olduğunu sanan insanlardan kaçın. Gerçekten şimdi göz yumarsınız, alttan alırsınız edersiniz. Böyle böyle belki 1 yılı devirirsiniz ama sonrasında olursa biterse. İnanın gerek ruhsal gerek fiziksel sağlık problemleri bile yaşayabilirsiniz. Çevremde yaşayan arkadaşlarım vardı. Çok çok ruhsal sorunlar yaşadılar. Bazen de fiziksel problemlere yol açtı bu sorunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı