Sevgilinin eski ilişkisinde yaptığı şeylere takılmak

ManchesterCity

Hectopat
Arkadaşlar, bir kızla tanıştım, sevgili olduk. Ben hiç sormamıştım, "Sevgilin oldu mu?" falan diye zaten olmamıştır diyordum. Gözümde çok saf ve masumdu. Bugün öğrendim ki eski sevgilisine (bir yıllık) nude dediğimiz çıplak fotoğraflardan atmış. Sorduğumda, "Sevgilimdi, karışamazsın, sevgilimle istediğimi yaparım, geçmişte kaldı, kendini kimseyle kıyaslama." gibi şeyler söyledi ama aklımdan çıkaramıyorum. Ben daha önce sevgilisi bile olmamış birisiyim, yani bu durumda ne yapılır?

Son düzenleyen: Moderatör:

Kısa sürede sadece sevgili olduğu birine bu kadar geniş davranabilmesi garipmiş. Bunu o adama atan yarın öbür gün senden sonra olacak sevgilisine de atar. Pek kabul edilebilir değil sanki.

Nude almak, istemek ve atmak saçma sapan çocukça bir hareket ancak kızın geçmişteki ilişkisi seni ilgilendirmemeli. Burada asıl takılman gereken nokta kızın eski sevgilisine nude atması -ki bir yıllık bir ilişkide cinsellik yaşaması vs. de gayet normaldir- değil, sana söylediği o iğrenç sözlerdir.
"Sevgilimdi, karışamazsın, sevgilimle istediğimi yaparım, geçmişte kaldı, kendini kimseyle kıyaslama."
Eski sevgilisinden sık bahseden kızla olmaz, eski sevgilisiyle görüşen kızla ise ASLA AMA ASLA olmaz.

Sağ olun hocam acı bir tecrübe oldu ama öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…