Sevgilinin söylediklerine takılmak

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Ahmetty ayrılmak sana hiçbir şey kazandırmaz. En kolay yolu tercih edip probleminden kaçıyorsun. Problemi çözmeyi öğrenmemiş olacaksın ve aynısı tekrar başına gelecek.

İyide kızın karakteri bu belki karakteri çözülmez.

Vallahi tek buna aşık olmuşum gibi hissettim hocam, en iyisi ayrılmak gibi duruyor.

3 senelik ilişkim var, yazın düğün yapacağız nasip olursa ama her gün birden fazla kıza aşık olabiliyorum 1-2 saat sonra geçiyor orası ayrı anladığım kadarıyla sen benim gibi şıpsevdi değilsin, ayrılıklar senin için zor olabilir ama kestirip atmayı öğrendiğin zaman hayatında her zaman çok mutlu olacağından emin olabilirsin.

@Ahmetty ayrılmak sana hiçbir şey kazandırmaz. En kolay yolu tercih edip probleminden kaçıyorsun. Problemi çözmeyi öğrenmemiş olacaksın ve aynısı tekrar başına gelecek.

Asıl öğrenmek; hayır diyebilmek ve gerektiğinde ayrılabilmektir. Kendini düşünmektir en zor olan. Bunları öğrendiği zaman geri kalan hayatı ve önündeki ilişkileri daha güzel ve rahat olur. Seçtiği kişilerde öyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yaparak denedin? Her ne yaptıysan çözümün o olmadığına eminim.
Hocam anlatıyorum diyorum nefret ediyorum soğuyorum tamam aşkım diyo ertesi gün başka bi olay tamam seviyo da biraz da sözümü dinlesin

Abi ilkim bu kız diyebilirim bu zamana kadar en güzel şeyleri de onla yaşadım ama artık mutlu değilim psikolojim bozuldu

Ayrıl hocam. Karşındaki insan sana kendini yetersiz hissettiriyorsa öyle ilişkiden hayır gelmez. Ayrılmak üzer, koyar doğrudur. Fakat uzun vadede daha çok zarar görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…