Sevgiliye alınacak hediye önerisi

Salvo Sarsılmaz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 5 yıldır birlikteyiz doğum gününde kolye veya yüzük tarzı bir şey almak istiyorum fakat internette baktığıklarım hep birbirine benziyor ve kalitesiz duruyor. Bildiğiniz sağlam bir site veya ürün varsa atabilir misiniz? Fiyat uçmadığı sürece sıkıntı değil.
Kolye ve yüzük dışında fikriniz varsa paylaşabilirsiniz.

Merhaba 5 yıldır birlikteyiz doğum gününde kolye veya yüzük tarzı bir şey almak istiyorum fakat internette baktığıklarım hep birbirine benziyor ve kalitesiz duruyor. Bildiğiniz sağlam bir site veya ürün varsa atabilir misiniz? Fiyat uçmadığı sürece sıkıntı değil.
Kolye ve yüzük dışında fikriniz varsa paylaşabilirsiniz.

Ne yaptınız hocam, güzel bir site bulabildiniz mi?

Bende birebir aynı soruyu soracaktım.

Son düzenleme:
Hocam.

Kaliteli bir ürün almak istiyorum, 2K ya çıkabilirim.

Hocam zincirleri sanki fazla ince. Böyle ince ne kadar takı aldıysam sürekli koptular. Kalitesi nasıldı?

2K gibi bir fiyata çıkabilirseniz pandoranın o fiyatlarda bilezikleri oluyor bazen bakabilirsiniz.
Hocam veya size attığım yerlerden alabilirsiniz ve dediğiniz gibi bir tık ince ne kadar sağlamdır bilemiyorum alalı bayağı oldu.

Kaliteli bir ürün almak istiyorum, 2k ya çıkabilirim.

Hocam zincirleri sanki fazla ince. Böyle ince ne kadar takı aldıysam sürekli koptular. Kalitesi nasıldı?
Swarovski Outlet kısmına bakabilirsiniz. Outlet önceki sezonlardaki ürünleri satıyor yani kalitesi farklı değil. Guess takılarınada bakabilirsiniz internet sitesi bazı ürünleri yurt dışından getiriyor ama yaşadığınız şehirde varsa ilk alışverişiniz %10 indirimli oluyor ayrıca guess isterseniz boynerde indirimlerle daha ucuza gelir. Pandora yüzüklerine veya bütçenize göre bilekliklerine bakabilirsiniz. Yılbaşı için hediye bakıyorsanız SantaClap bu ürüne yada LCW Home kısmında da güzel hediyeler var. Yada şuan tiktokta gördüğüm kadarıyla çok popüler el yapımı advent calendar yapıyorlar 2000 liraya gratisden falan ürünler alıp advent calendar yapabilirsiniz biraz uğraştırır ama değer bence.

Swarovski Outlet kısmına bakabilirsiniz. Outlet önceki sezonlardaki ürünleri satıyor yani kalitesi farklı değil. Guess takılarınada bakabilirsiniz internet sitesi bazı ürünleri yurt dışından getiriyor ama yaşadığınız şehirde varsa ilk alışverişiniz %10 indirimli oluyor ayrıca guess isterseniz Boyner'de indirimlerle daha ucuza gelir. Pandora yüzüklerine veya bütçenize göre bilekliklerine bakabilirsiniz. Yılbaşı için hediye bakıyorsanız SantaClap bu ürüne ya da LCW Home kısmında da güzel hediyeler var. Ya da şu an TikTok'ta gördüğüm kadarıyla çok popüler el yapımı advent calendar yapıyorlar 2000 liraya Gratis'den falan ürünler alıp advent calendar yapabilirsiniz biraz uğraştırır ama değer bence.

Santaclap çok iyiymiş, TR'ye gönderimi yok gözüküyor :/.

Detaylı tavsiye için teşekkürler hocam, anladığım kadarıyla Swarovski kaliteli bir marka. Swarovski mi Pandora mı diye sorsam sizce hangisi daha mantıklı?

Santaclap çok iyiymiş, TR'ye gönderimi yok gözüküyor :/.

Detaylı tavsiye için teşekkürler hocam, anladığım kadarıyla Swarovski kaliteli bir marka. Swarovski mi Pandora mı diye sorsam sizce hangisi daha mantıklı?
Taşlı bir ürün alacaksanız Swarovski derdim Swarovski çok güzel parlıyor çünkü. Ama Pandorada kötü değil ikiside mutlu eder eminim ki.

Evet santaclap TR gönderimi yokmuş yeni fark ettim My Easy Shop Müzikli Zincire Tırmanan Noel Baba Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu ürünüde beğenebilirsiniz onu beğendiyseniz yada Hareketli Noel Baba diye aratarak benzer ürünlerde bulunabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı