Nereden başlasam bilemiyorum ama canımdan çok sevdiğim kızla bugün ayrıldım. Ama bugüne özel olarak üzülmüyorum. Çünkü bir haftadır çok çabaladım, eskisi gibi oluruz diye. O ise ayrılığı benden bir hafta önceden düşünmeye başlamış. Bu geçen sürede bir türlü kabullenemedim ve her gece uzun paragraflar yazdım. Beni hep belirsizlikte bıraktı. “konuşuruz sonra,” dedi. Konuştuk da... Ama sonunda yine istemediğini söyledi. Bu geçen bir haftada adeta heba oldum. Beş kilo verdim, kendimi alkole verdim.
İkimizin de ilk ilişkisiydi. Bu süreçte yapmadığım şey kalmadı ama sonuçta beni istemediğini öğrendim. Ayrılma sebebimiz de şu: Annesi ciddi şekilde hastaydı ve sevgilim ona bakıyordu. Tam o dönemde ben, içimde bir aydır tuttuğum bir konuyu açtım (ne olduğunu boş verin). Belki de zamanı değildi, evet. Ama çok merak ettiğim için sordum. Aslında çok basit bir soruydu. Cevabını aldım ama cevaba bir türlü anlam veremedim. (inanmadım demiyorum ama O, inanmadığımı düşündü.)
O gün yaşananlardan sonra bana karşı soğuk davranmaya başladı. Oysabilir ki biri bana soğuk davranınca ben kötü olurum. “bir gün yapar, sonra düzelir,” dedim. Ama üç gün boyunca soğuk davrandı. Bu da beni sinirlendirdi ister istemez. Ve işte olaylar burada büyüdü.
Sinirliyken söylenmemesi gereken bazı şeyler söyledim. Çok ağır küfürler değildi ama kalbini kırabilecek “saygısız” gibi sözcükler kullandım. O da bu olaydan sonra beni affetmedi. “sen hep böylesin, her şeyi içinde tutup birden patlıyorsun,” dedi. “bunu bir daha yaşamak istemiyorum. Senin karakterin bana ters geliyor,” diyerek ayrıldı.
Oysa ben hatamı anladım. Bu karakter özelliğimi gerçekten sorguladım ve kafamda çözdüm. Şans verseydi, tekrar eskisi gibi olurduk. Ama O, buna inanmadı. “tekrar yaparsın,” dedi. İnanın, bu durumu kabullenemiyorum. Başka bir sebep olsa, belki sineye çekerim.
Bu arada, annesi hastayken yanında olmak yerine köstek oldum. Neden böyle davrandım bilmiyorum. Bazı şeyleri istemeden yaptım sanki.
Şimdi dostlar, tek bir sorum var: Sizce tekrar barışma ihtimalimiz var mı? Gerçekten affedemediğini ama hâlâ sevdiğini söyledi. Ben de hâlâ umutla bekliyorum. Yaz mevsimini onunla geçirmek istiyorum. Haziran başında balomuz var. Sizce gelir mi? Bir barış olur mu?
Burada yapmaman gereken bir şey yapmışsın zaten. Kızın yerine koysan kendini anlarsın zaten. Üstteki arkadaşın dediği gibi yeniden olmaması kız için daha iyi olur.Bu arada, annesi hastayken yanında olmak yerine köstek oldum. Neden böyle davrandım bilmiyorum. Bazı şeyleri istemeden yaptım sanki.
Burada yapmaman gereken bir şey yapmışsın zaten. Kızın yerine koysan kendini anlarsın zaten. Üstteki arkadaşın dediği gibi yeniden olmaması kız için daha iyi olur.
Aileniz hariç kimseyi canınızdan çok sevmeyin. Felsefe değil bu. Kızın içine çok düşersen kıza yansıtırsın ve soğur. Kız seni, senin onu sevdiğinden hep 1 gömlek fazla sevmeli.canımdan çok sevdiğim kızla bugün ayrıldım
Kız senden ışık hızıyla soğumuştur.her gece uzun paragraflar yazdım
Hafta değil aylar önceden başlamış olabilir. Kızlar hiçbir zaman direkt ayrılmaz. Direkt ayrılacaksa senin onu aldatman falan gerekir. Böyle bir şey olmadığına göre önceden düşünmüştür elbette. Bu normaldir buna ayrı olarak can sıkmayın.O ise ayrılığı benden bir hafta önceden düşünmeye başlamış.
Senin çoktan no contact yapman gerekiyordu. Next demiyorum no contact.Ama sonunda yine istemediğini söyledi.
Bunun içeriğini bilmeden cevap vermem yanlış olur.Annesi ciddi şekilde hastaydı ve sevgilim ona bakıyordu. Tam o dönemde ben, içimde bir aydır tuttuğum bir konuyu açtım (ne olduğunu boş verin).
Zayıf tarafını bilmesi şirin bir şey değil.Oysa bilir ki biri bana soğuk davranınca ben kötü olurum.
Doğru kızların durumu hava durumu gibidir. Seninki kar yağışından tipi yağışa geçmiş. Biraz daha sabretsen iyiymiş. İşini bilen adam o karları yakalayıp kardan adam yapardı, üşüyorum diye ağlamazdı. Zayıf davranmışsın. Sinirini annesi hasta kıza neden yansıtıyorsun? Neşeli, maskülen davransaydın keşke. Kızlar zor durumlarında dayanabilecekleri bir dağ isterler, duygusal oyuncak ayılar değil.“bir gün yapar, sonra düzelir,” dedim. Ama üç gün boyunca soğuk davrandı. Bu da beni sinirlendirdi ister istemez.
Kötü olmuş.Sinirliyken söylenmemesi gereken bazı şeyler söyledim.
Kız sana şansı çoktan vermiş zaten. Doğru kelimeleri söylesen olurmuş. Ben olsam yüz yüze yalaka olmayan bir özür dileyip gönlünü alırdım.Gerçekten affedemediğini ama hâlâ sevdiğini söyledi.
Son durumunu yazarsan ona göre cevap verebilirim.Bugün son kez yazdım ama her yerden engel yedim
Aileniz hariç kimseyi canınızdan çok sevmeyin. Felsefe değil bu. Kızın içine çok düşersen kıza yansıtırsın ve soğur. Kız seni, senin onu sevdiğinden hep 1 gömlek fazla sevmeli.
Kız senden ışık hızıyla soğumuştur.
Hafta değil aylar önceden başlamış olabilir. Kızlar hiçbir zaman direkt ayrılmaz. Direkt ayrılacaksa senin onu aldatman falan gerekir. Böyle bir şey olmadığına göre önceden düşünmüştür elbette. Bu normaldir buna ayrı olarak can sıkmayın.
Senin çoktan no contact yapman gerekiyordu. Next demiyorum no contact.
Next = kızı bir daha gelecek umudu olmadan iletişimi kesmek (kısa sürede başka kız bulunur)
No contact = kızı geri getirme amacıyla iletişimi kesmek
Bunun içeriğini bilmeden cevap vermem yanlış olur.
Zayıf tarafını bilmesi şirin bir şey değil.
Doğru kızların durumu hava durumu gibidir. Seninki kar yağışından tipi yağışa geçmiş. Biraz daha sabretsen iyiymiş. İşini bilen adam o karları yakalayıp kardan adam yapardı, üşüyorum diye ağlamazdı. Zayıf davranmışsın. Sinirini annesi hasta kıza neden yansıtıyorsun? Neşeli, maskülen davransaydın keşke. Kızlar zor durumlarında dayanabilecekleri bir dağ isterler, duygusal oyuncak ayılar değil.
Kötü olmuş.
Kız sana şansı çoktan vermiş zaten. Doğru kelimeleri söylesen olurmuş. Ben olsam yüz yüze yalaka olmayan bir özür dileyip gönlünü alırdım.
Son durumunu yazarsan ona göre cevap verebilirim.
Öncelikle yazdıkların için çok teşekkür ederim biraz geç gördüm kusuruma bakma bu dediklerimden sonra ben ona yine yazdım ve yine rezil oldum tabii ki. Yeni bir kızla tanıştım çok hızlı sevgili olduk ama kızı asla sevemiyorum ona istemeden soğuk yapıyorum onu üzdüğüm için kendimde üzülüyorum ve hala onu çok özlüyorum bazen diyorum ki iyi ki bitti ama bazen keşke geri gelse diyorum biliyorum şu an yaptığım çok kötü beni seven bir kızı çok üzüyorum ama gerçekten elimde değil ve önüme gelen her kıza yazmaya başladım onun gibi birini bulmak istiyorum. Aklım çok karışık mantıklı düşünemiyorum ama onunla tam 1 aydır hiç iletişim kurmadık aslında geri gelse onunla barışmamam gerek ama bunu yapabileceğimi sanmıyorum ayrıca geri dönceğini de sanmıyorum. Onun gibi birini bulmak istiyorum
ve önüme gelen kızlara da yazıyorum kafa yapım çok değişti biliyorum ama düzgün biri olarak daha fazla üzüldüğümü farkettim hiçbir şeyi ciddi düşünmeye falan gerek olmadığını düşünüyorumÖncelikle yazdıkların için çok teşekkür ederim biraz geç gördüm kusuruma bakma bu dediklerimden sonra ben ona yine yazdım ve yine rezil oldum tabii ki. Yeni bir kızla tanıştım çok hızlı sevgili olduk ama kızı asla sevemiyorum ona istemeden soğuk yapıyorum onu üzdüğüm için kendimde üzülüyorum ve hala onu çok özlüyorum bazen diyorum ki iyi ki bitti ama bazen keşke geri gelse diyorum biliyorum şu an yaptığım çok kötü beni seven bir kızı çok üzüyorum ama gerçekten elimde değil ve önüme gelen her kıza yazmaya başladım onun gibi birini bulmak istiyorum. Aklım çok karışık mantıklı düşünemiyorum ama onunla tam 1 aydır hiç iletişim kurmadık aslında geri gelse onunla barışmamam gerek ama bunu yapabileceğimi sanmıyorum ayrıca geri dönceğini de sanmıyorum. Onun gibi birini bulmak istiyorum
Biraz yanlış oldu sevemiyorum derken zaten severek sevgili oldum yanlış anlaşılmasın lütfen. Ama soğuttuğu davranışlar oldu soğumayabilirdim ama soğudum yani ve ister istemez bazı yaptığı davranışlar onu hatırlatıyor ve aklım gidip geliyor yani ne yapabilirim ki. Ve kızıda üzmek istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum