Sevgisili olan kıza sevdiğimi söylemeli miyim?

Birinci kızın sevgilisi var seni kendine dost olarak görmüştür içini döküyordur sakın öyle bir hata yapma zamana bırak her şeyi sana karşı bir ilgisi olur ise eğer zaten bunu anlarsın sana güvendiği için belki sana anlatıyordur zamana bırakarak yola devam etmelisin.
 
Bencil olman gerek.
Gerektiği kadar bencil bir insanım, yani kısaca hayatı neden yaşadığımızın bir cevabı amacı yok. Ben de mutlu etmek için kendimi elimden geleni yaparım mantığı gibi. Konu ironi değil.
Dostum çok yanlış bir düşünce tarzın var. Umarım bir gün empati kurmayı öğrenirsin. Özellikle böyle bir konuda bencil olmak hiçbir şeyi çözmez.
Empati kurmayı gerçekten iyi bildiğimi düşünüyorum, son zamanlarda hayatın bana geçirmesiyle beraber, empatiyi oldukça azalttım. Yani aslında kız sevgilim var diyo fakat, hemen hemen her gün her saat onunlayım ve bir defa bile sevgilisiyle yazıştığını veya onunla konuştuğunu görmedim. O yüzden böyle bir şey düşündüm.
Hayır. Kız zaten sevgilisini sevmiyorsa ayrılır. Sevgilisinden ayrılmadan gidip onu sevdiğini söyleme.
Zaten, ayrılmaya meğilli anladığım kadarıyla fakat annesi hasta olduğundan üzmemek için ayrılmıyormuş. Dediğim gibi gün içerisinde neredeyse hiç iletişimleri yok. Şahsen bana pek sevgililermiş gibi de gelmedi.
Birinci kızın sevgilisi var seni kendine dost olarak görmüştür içini döküyordur sakın öyle bir hata yapma zamana bırak her şeyi sana karşı bir ilgisi olur ise eğer zaten bunu anlarsın sana güvendiği için belki sana anlatıyordur zamana bırakarak yola devam etmelisin.
Yani hocam, eskiden beklemeyi severdim fakat beklemenin bir şeyi çözdüğüne veya yararlı bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden, ya 5 ay sonra söylemişim ya da yarın söylemişim, benim için fark etmiyor. Kız da zaten gayet anlayışlı biri.
Sizce sevgilisi olan bir kıza, var fakat sevgilisiyle neredeyse hiç görüşmüyor gözlemlediğim kadarıyla ve sevgilisinin annesi hastaymış diye ayrılmaktan çekiniyormuş, yani bana o şekilde dedi. Sizce sevdiğimi söylemeli miyim? Ve şöyle bir sorunum daha var. Sevdiğimi zannediyorum gibi de geliyor, öyle düşünmüyor da değilim kısaca. 1 yıldır tanışıyoruz, Corona sebebiyle pek görüşemedik sosyal medya üzerinden bazen konuştuk, Haziran ayının başında okulun açılması ile beraber iyice tanıma fırsatım oldu, okuldan eve onunla dönüyorum, o sırada ise sürekli konuşuyoruz, o kendinden bahsediyor ben de kendimden. Yani tam hayal ettiğim gibi biri, biraz boy farkı olsa da, onu artık kafama takmıyorum.
Ek olarak, dün dışarı çıktığımızda da, sevgili konusu açıldı ve sanki hiç sevgilisi yokmuş gibi şeyler söyledi. Yani ayrılmış olabilirler mi?
Hayır tabii ki de. Böyle bir teklif istese sevgilisi olmazdı.
Sevgili olmak diye bir niyetim yok zaten, sadece hoşlandığımı veya sevdiğimi söyleyeceğim. İleride dikkat çeken hareketler yani sevdiğimi belli eden hareketler yaparsam herşey bir anda ortaya çıkar, onlar olmadan ben ona söyleyeceğim.
Neyse herkese teşekkür ederim görüşlerinizi belirttiğiniz için. İlk fırsatta söyleyeceğim ona her şeyi. Umarım bir aksilik olmaz.
 
Sana bir şey söyleyim;

Sevdiğini söyle, kabul ederse sen kabul etme.
Peki neden hocam merak ettim? Sanırım sevgilisini aldatmasından dolayı mı? Zaten kabul ederse ilk olarak sevgilisinden ayrılmasını isteyeceğim, onu öyle bir duruma düşmesini istemem. Fakat ayrılır diye düşünüyorum, öyle kabul eder herhalde.
 
İlk önce sen ciddi olmalısın. "Ondan ayrıl bana gel" ile olmaz bu işler. Mal mı alıp satıyorsun?
Bu haldeyken seni kabul ederse yarın başka birine düşebilir. Yok eğer kesin bir dille seni reddedip ileride de sevgilisinden sebebi sen olmaksızın ayrılırsa, o zaman sen ciddi isen düşünebilirsin.
 
Buradaki betaları umursama evlat. Git o kızı al. Onu etkilemek için elinden geleni ardına koyma. Sana bir tavsiye daha, hiçbir zaman soft erkek olma. Kendini sert yetiştir. Tamam.
Hocam bundan başka derdim yok zaten, okullar açılana kadar boş boş dolanıyordum, iyi oldu en azından, bir uğraşım oldu. Umarım sonu iyi biter. Tavsiyen için teşekkür ederim.
İlk önce sen ciddi olmalısın. "Ondan ayrıl bana gel" ile olmaz bu işler. Mal mı alıp satıyorsun?
Tabii ki de olmaz.
Yok eğer kesin bir dille seni reddedip ileride de sevgilisinden sebebi sen olmaksızın ayrılırsa, o zaman sen ciddi isen düşünebilirsin.
Ayrılmış da olabilir, dünkü dediği şeyden sonra kafam iyice karıştı, sevgilisi var mı yoksa yok mu, tam olarak bilemiyorum şuan maalesef. En son dün sevgilim yok kafam rahat gibi cümleler söyledi.
 
Kendine daha çok aşık et. O zaten ayrılacaktır. Sonra halledersin. Fakat 1-2 ay sevgili olmaz senle. Eğer gururlu bir kız ise tabii.
 
Kendine daha çok aşık et. O zaten ayrılacaktır. Sonra halledersin. Fakat 1-2 ay sevgili olmaz senle. Eğer gururlu bir kız ise tabii.
Zaten o kabul etse bile ben hemen olmam, zaten öyle bir isteğim de yok, sadece hoşlanıyorum. Fakat sevgili de neden olmasın? Kabul etmesi halinde 1-2 ay flörtleşiriz, zaten sevgili olmadan önce illa ki flörtleşmek gerek, yazılı olmayan kurallardan bence.
 

Geri
Yukarı