Sevilen Kişiye Açılma

Düşüncen o kadar yanlış ki kardeşim, 10.sınıftan beri aynı kız ile birlikteyim, şuan 12 bitiyor işte... Daha bir kere bile ayrılmadık. Karşılıklı ilişkiler bunlar, iki kişiye de bakıyor, üzüleceksin diye bir şey yok.
Aynı üniversiteyi tutturamadığınızda, farklı şehirlerde yaşamak zorunda kaldığınızda %90 o ilişki bitecek. Ha inşallah bitmez, inşallah vay be diyeceğimiz bir ilişkin olur ama tecrübe ettim ben bunları.
 
Açılmak büyük bir hata olur. Ya hep ya hiç aslında hiç demektir. O yüzden sevgili gibi davranabilirsin böylece onu test edebilirsin. Senden hoşlanıyorsa saten tepki vermez. Yoksa seni tersler sana kötü davranır umursamaz olur. Sonra saten biz neyiz sorusunu sorarlar genelde.

Kadınlar heykelleri dikilecek iyilik melekleri değiller. :) O yüzden duygularına karşılık beklemek hata olur.
 
Üzüldüm ama unutmayın her şey bitmedi yalvarırım depresyona falan girmeyin. Ayrıca nasıl sordun, ne cevap verdi ve tavrı nasıldı?
Yok depresyona filan girmek yok fakat tavrı kesindi. Sorma şeklimi önce yanlış anladı ardından toparladım. Kısaca daha bir şey olmaz işte net bir tavır takındı. Ama olsun sonuçta benim hissetmediklerimi bana hissettirdi yani ilk göz ağrım gibi bir şey ilk defa birini bu kadar çok sevdim. Ne diyelim allah onun gönlüne göre versin. Pişman değilim söylediğim için.
 
Canın sağolsun daha karşına o kadar fırsat çıkacak ki sen de şaşıracaksın. En azından yapmadığın birşey için pişman olmamış oldun. Takma kafana hiç ;)
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı