Sevilen Kişiye Açılma

Tam olarak anlamadım demek istediğinizi.
Seviyorsan ve açılmaktan utanıyorsan diyorum kaybedersin, ne olacak ki? Alt tarafı seviyorsun ve elbet çıksanız da aşık da olsanız birgün ayrılıcaksınız daha çok gençsin, onlarca insan ile karşılaşıcaksın.

Anın tadını çıkar git erkek gibi yüzüne söyle öküz gibi değil tabi, utandığın için açılamıyorsun işte ondan o lafı dedim.
 
Yani ilk göz ağrım gibi bir şey, ilk defa birini bu kadar çok sevdim.
Yapımız gereği en güzel olanı seviyoruz çoğu zaman. Daha doğrusu en güzel olanın ; Gerçekten en güzel olduğunu sanıyoruz. Yalnız güzellik ile güzel olunmuyor halbuki, onu da geç fark ediyoruz. Güzellik algısı değişiyor yani insanın.

İşin kısası yine seversin, hatta sevilirsin bile. Yelkenleri suya koyma, üzülme hemen. En ummadığın yerde hayat arkadaşını bulur, şaşar kalırsın sonra :) Bu tarz şeyleri akışına bırakmak gerek, olacağı varsa oluyor zaten :)
 
Aynı üniversiteyi tutturamadığınızda, farklı şehirlerde yaşamak zorunda kaldığınızda %90 o ilişki bitecek. Ha inşallah bitmez, inşallah vay be diyeceğimiz bir ilişkin olur ama tecrübe ettim ben bunları.
Aynı semtte oturuyoruz, 2 sokak ötemde oturuyor. Üniversiteyi şehir içi istiyorum şehir dışı değil, o da aynı şekil tabii.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı