Sevilen kıza nasıl açılabilirsiniz?

Dostlarım merhaba. Benim hoşlandığım bir kız var bizim sınıfta ve bayağı sami miyiz? Teneffüslerde falan arkadaş grubu olarak falan takılıyoruz ama onun beni sevdiğinden emin değilim. Eğer söylersem arkadaşlığımız bozulur diye de korkuyorum. Abilerimin, kardeşlerimin yardımına ihtiyacım var. :)

Biraz daha bekle iyice samimi ol öyle açıl bence. Ama bak sakın kanka diye hitap etme ben ettim çok çektim.
 
Git açıl. Aran ne kadar bozulabilir ki? Büyük ihtimal reddetse bile arkadaş kalmaya devam ediceksiniz. Cidden birinden hoşlanıyorsanız açık olun. Gidin söyleyin.
 
Sana önerim (kaç aydır hoşlandığını bilmiyorum.) 3 - 4 ay beklemen. Hala hoşlanıyorsan açıl. Ama artık eski duygularını hissetmiyorsan hem arkadaşlığınız bozulmamış olur hem de üzülmemiş olursun.
 
Dostlarım merhaba. Benim hoşlandığım bir kız var bizim sınıfta ve bayağı samimiyiz. Teneffüslerde falan arkadaş grubu olarak falan takılıyoruz ama onun beni sevdiğinden emin değilim. Eğer söylersem arkadaşlığımız bozulur diye de korkuyorum. Abilerimin, kardeşlerimin yardımına ihtiyacım var. :)
Ben ortaokulda baya samimi olduğum kıza açılmıştım. Kız daha benle konuşmadı. Kızın size ne gözle baktığı önemli. Bence arkadaş olarak kalın.
 
Ahura, beni al ve bu "Sevdiğim kız" konularından kurtar!
 

Yeni konular

Geri
Yukarı