Sevilen kıza sanaldan nasıl açılır?

Arkadaşlar liseye gidiyorum kızla yanlışlıkla bayağı kanka oldum. Bir ara ilk hafta senden hoşlandım ama sonra arkadaşca sevmeye başladım dedim kısada "r" yaptım. Kız şaşırdı hiçbir şey demedi.
Peki nasıl tanıştık ve numarasını aldım?
Lise'nin ilk haftaları hiç konuşamıyordum. Yavaş yavaş günaydına başladım her sabah olmasa da bazen diyorrum. Sonra kanka olmaya falan basladik ben bir arkadasima söyledim kizdan hoslandigimi o da sağ olsun buldu kizin numarasini arkadasinin arkadasinin arkadasinin arkadasindan sonra kizin numarasi kayitli olmadigi için tabii onda da yok sen kimsin dedim? Oda "azra🤩" dedi sonra iste kanka olmaya basladik olduk.
Devamında olanlar:
Kız'a bir gün gece saat 12'ye kadar yazismisiz okuldan sonra. Senden biri hoslaniyor dedim kız kim dedi sasirdi sonra tahmin et ve ihtimalleri say dedim saydi ben yokum!:)) sonra beni niye saymadim dedim o da sen mi yoksa... Dedi ben ciktim sonra sen miydin o dedi yanlislikla goruldu attim😋bak bir de goruldu atiyor dedi. Cevap verdim ve hayır dedim. Hoslanmiyorum ama ilk hafta hoslaniyordum dedim. Tabii yine sasirdi sonra babasi cagirdi yatmaya gitti.

Ben buna ne diyeceğim de acilacağım? Simdi reddederse fikrim degismeyecek. Orasini dusunmeyin. Burada pek detayli anlatamadim ama siz sorun ben cevaplayayim.
Fake bir hesapla manita var mı tarzı mesaj yaz. Ağzından laf al.
 
Olan şeyi oldurmamışsınız, tebrik ederim. Kızı gördüğünüzde hoşlandığınızı söyleyin.
Ama kiz soylemeyi unutmusum siniftan biri senden hoslaniyor dedigimde soyle dedi sonra ya da soyleme dedi ya arkadasimsa arkadasliklarimim bozulmasindan korkuyorum dedi.Zaten ben ondan sonra R yaptimya
 
Vallahi böyle ağzından kaçtı ayağına kıza çaktırıp, açılamayanıda ilk defa gördüm. Desene bizimki dert değilmiş;

( Bari bu kadar açılmışken "r" yapma, direk belirt )
Edit: Şu çaktırma konusunda bir taktik varsa alırım, ohohohohoh.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı