Sevmediğiniz insan tipleri

Herhangi bir davranışı yüzünden sevmediğiniz, direk soğuduğunuz insan tipleri nedir arkadaşlar? Benim fikrim:
-Kız görünce eli ayağı oynayanlar, karakter olarak olarak tamamen değişenler.
-Parayı fazla önemseyip sürekli lafını yapanlar.

Benden nefret ediyorsunuz.
1-Benimkiler sürekli açgözlülük ile hırsı karıştıranlar. Sürekli işte az az şey isteyenler yok şöyle iyi bir ailem olsun bir tane de şöyle orta segment (umarım doğru yazdım) araba alayım yeter diye dolananlar.

2-Hayallerim yok , hayaller Galatasaray gerçekler endüstri meslek , eğitim sistemi çok b**tan (bundan ban yenmez değil mi? , lütfen ban atmayın ) (eğitim sistemini savunmuyorum, suçun tamamını eğitim sistemine atanlar) gibi sözleri söyleyen depresif takılan ergenler, bir gün bile çalışmak için uykusundan , zevkinden ödün vermeyip tüm gün oturup İnstagram , Facebook ve türevlerinde günler geçirerek ben niye fen lisesini kazanamadım diyenler.

3- Oyunu aşkın ve ailenin önünde tutanlar, böyle görüyorum insanları adam " sevgilimi daha çok oyun oynamak için terk ettim" falan diyor .

4- E-sporcu , Youtuber ve ya yayıncı olucam diye dolanan veletler.

5- Mİllie Bobby Brown haterları.

6- Anne - baba ne yaparsa haklıdır diyen onları Allah'ın peygamberi eden , asla onların haksızlığını kabullenmeyenler.

7- K-pop fanları .

8- Yok işte erkek adam 2 kadını birden idare eder , erkek adam ev işi mi yapar , kadının görevi kocasının yemeğini hazırlayıp giysilerini yıkamak, diyenler.

9-Elektro gitar öğrenmek isteyene klasik gitardan başla diyenler.

10- Çocukları eline telefon verip susturan anne babalar.

11- 2007'lilerin çoğu.

12- Kadını tanrı yapanlar, her durumda kadını haklı görenler haklı-haksız durumuna bakmadan.

13 - Haklı-haksız durumuna bakmadan kendi tanıdığının tarafını tutanlar.

14- Tiktok kullanıcıları

15 -Ergenlerin çoğu spesifik olarak saçının belirli kısmını kazıtıp sigara ve alkol içince kendini havalı sananlar.

16- Her yerde aşırı küfürlü konuşup , ezan okununca mübarek ezan okunurken küfür etme diyenler .

17- Kendileri ömrü hayatı boyunca tek gecede 250 story atmaktan başka kayda değer bir şey başaramayıp, birisi ona hayallerini anlatınca sen mi yapıcan diyip dalga geçenler.

18- Uzun saçlı erkeklerle erkek adamın saçı uzun olmaz diyenler.

19- Metalcilere satanist damgası yapıştıranlar.

20- Müslüman olmayı eziklik olarak görüp, dinsizliği havalı zannedenler.

21- Her olayı afeti Allah'ın bir cezası olarak görenler.

22- Başka insanların saygı duyduğu kişileri aşağılayanlar.

23- Devleti eleştirince öbür devletleri gömerek kendi devletini yükseltmeye çalışanlar , vatan haini ilan edenler , devlet bunları bizim iyiliğimiz için yapıyor ve ya beğenmiyorsan git diyenler (ki zaten hayalim defolup gitmek ).

24- Devlet ve Hükümetin ayrımını yapamayanlar.

25-Metali çığlık atıp anırma müziği sananlar.

26-Korsan kullananlar.

27- Hocalara ve şeyhlere tapanlar.

28- Egoist öğretmenler.

29- Hiç İngilizce öğrenmek için ek çaba harcamayıp İngilizce çok zor diyenler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı