Sevmediğiniz insan tipleri

Irkçı insanlar lanetli zaten. Kendini kabadayı sanıp artistik yapanları ve yürüyenleri sevmem. Ağzı bozuk olanları sevmem. Sinirine hakim olan insan güçlüdür. Güç fizik ile olsaydı neyse. Denk gelirse 1 haftaya yakın sinirim geçmez. Sinirimi alamadığım için. Çünkü sinire hakim olan güçlüdür.

Konulara veya gerçek hayatta gelip haline şükret diyenlere o kadar sinir oluyorum ki. Sakızı ağzı açık çiğniyenlerden de. Hale ki sınıfta öğretmen olup küçük bir sınıfta ağzını mahvadene kadar bağıra bağıra dersen anlatan hocalardan cidden sinir bozucu. Sınıf odam kadar bir şey sanarsın ben Everest dağındayım bana bağırır gibi ders anlatıyor. Gereksiz küfür eden insanlardan ve ikide bir Rus'lar gibi trolleyenlerden o kadar sinir oluyorum anlatamam. Şu saydığım tiplere havada karada geçirmek istiyorum cidden aşarı sinir bozucu.

Aslında ne yalan söyleyeyim kendimi hiç sevmem. Bazı konularda çok kötü birisi olabiliyorum. Sevmediğim tip kendimdir. Benim hayat felsefem zaten bu ; kendimden nefret ederim. Lütfen sorgulamayın neden diye. Teşekkür ediyorum.

Yorumda yazmamışım dik dik bakanlardan hoşlanmam. Göz teması kurmamak gerekiyor. İnsanın başı belaya girebilir polisle. Bakteri gibiler milyonlarca midesi kalkıyor insanın. Dik dik bakıp artistik yapanlara yaklaşmam tehlikeli. Öyle olduğunda sinirlenirim yürüyüşüm değişir. Ama uzaklaşırım tabi mecburen.

Birisine 100 satır yazı yazdıktan sonra sadece eee demesi. Çok samimi olmadığım birisi derse kalbini kırarım.

Nerede diyor lanetli diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…