Okan Er Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.055 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #21 Kishire dedi: Şehrinde SGK'ya gidip kaydını babanın üzerine aldırman gerekli sonra borç siliniyor. 25e kadar babana bağlısın ondan sonra işe girmediğin sürece borç birikiyor. Genişletmek için tıkla... Ben çalışmıyorum okumuyorum babamın üstüne geçebilir miyim 20 yaşına kadar mümkün diye biliyorum.
Kishire dedi: Şehrinde SGK'ya gidip kaydını babanın üzerine aldırman gerekli sonra borç siliniyor. 25e kadar babana bağlısın ondan sonra işe girmediğin sürece borç birikiyor. Genişletmek için tıkla... Ben çalışmıyorum okumuyorum babamın üstüne geçebilir miyim 20 yaşına kadar mümkün diye biliyorum.
Atill00 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 194 2 Ağustos 2024 #22 Okan Er dedi: Ben çalışmıyorum okumuyorum babamın üstüne geçebilir miyim 20 yaşına kadar mümkün diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Gidin konuşun hazırlanıyorsanız hazırlanıyorum veya kursa gidiyorsanız çalışma programı gösterin denemeye değer.
Okan Er dedi: Ben çalışmıyorum okumuyorum babamın üstüne geçebilir miyim 20 yaşına kadar mümkün diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Gidin konuşun hazırlanıyorsanız hazırlanıyorum veya kursa gidiyorsanız çalışma programı gösterin denemeye değer.
Kishire Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 1.141 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #23 Okan Er dedi: Ben çalışmıyorum okumuyorum babamın üstüne geçebilir miyim 20 yaşına kadar mümkün diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet. En son 25 yaşa kadardı. Aldıktan sonra borç otomatik siliniyordu. Ben öyle yaptım. 25'ten sonra kendin çalışarak ödeyeceksin.
Okan Er dedi: Ben çalışmıyorum okumuyorum babamın üstüne geçebilir miyim 20 yaşına kadar mümkün diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet. En son 25 yaşa kadardı. Aldıktan sonra borç otomatik siliniyordu. Ben öyle yaptım. 25'ten sonra kendin çalışarak ödeyeceksin.
naisko Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #24 Atill00 dedi: Hocam bulunduğum ilçe deki SGK devlet kurumuna gittim Genişletmek için tıkla... Ben de yarın gitmeyi düşünüyorum da acaba götürmem gereken belge vs var mı?
Atill00 dedi: Hocam bulunduğum ilçe deki SGK devlet kurumuna gittim Genişletmek için tıkla... Ben de yarın gitmeyi düşünüyorum da acaba götürmem gereken belge vs var mı?
Atill00 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 194 4 Kasım 2024 #25 naisko dedi: Ben de yarın gitmeyi düşünüyorum da acaba götürmem gereken belge vs var mı? Genişletmek için tıkla... öğrenci belgesi götürmeniz yeterli
naisko dedi: Ben de yarın gitmeyi düşünüyorum da acaba götürmem gereken belge vs var mı? Genişletmek için tıkla... öğrenci belgesi götürmeniz yeterli