Arrandale0
Hectopat
90 gün bittikten sonra bir daha başka bir hesap açıp bu keyi kullanabilme şansımız var mı?
Kaldırıp yeniden kurduğumda ve başka hesap girince bende olmuştu.
90 gün bittikten sonra bir daha başka bir hesap açıp bu keyi kullanabilme şansımız var mı?
Tamamdır hocam teşekkür ederim.Kaldırıp yeniden kurduğumda ve başka hesap girince bende olmuştu.
Ben yaklaşık 2 sene önce antivirüs programlarını bıraktım Windows Defender ile devam ediyor ve gayet yeterli geldiğini düşünüyorum aktif kullanan biriyim ve bu zamana kadar herhangi bir kötü durum ile karşılaşmadım tabii ki <bilinçli> bir kullanıcıysanız.
Ben yaklaşık 2 sene önce antivirüs programlarını bıraktım Windows Defender ile devam ediyor ve gayet yeterli geldiğini düşünüyorum aktif kullanan biriyim ve bu zamana kadar herhangi bir kötü durum ile karşılaşmadım tabii ki <bilinçli> bir kullanıcıysanız.
Virüsü yerseniz konuşuruz. Forumda bir sürü kişi vardı böyle diyen. Hepsi av olsa engellenebilecek virüslerdi. Sonuç ne oldu? Dosyaları şifrelendi, hiç farkında bile olmadan arkada mining virüsleri ekran kartlarını yedi, sistemleri çöktü... Daha saymama gerek yok sanırım.
Kardeşim öyle egolu egolu konuşmana gerek yok bilinçliyseniz falan emin ol senden daha bilinçliyim bilgisayar mühendisiyim ve bazı tehlikeli yazılımlarla uğraşıyorum ondan dolayı antivirüs kullanıyorum sizin gibi 7/24 oyun oynamıyorum.
Helak olan kavimleri betimliyor sanki, bölümde zaman geçirmemiş olsak inanacağız.Virüsü yerseniz konuşuruz. Forumda bir sürü kişi vardı böyle diyen. Hepsi av olsa engellenebilecek virüslerdi. Sonuç ne oldu? Dosyaları şifrelendi, hiç farkında bile olmadan arkada mining virüsleri ekran kartlarını yedi, sistemleri çöktü... Daha saymama gerek yok sanırım.
Helak olan kavimleri betimliyor sanki, bölümde zaman geçirmemiş olsak inanacağız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.