Oyun nasıl indirimde yahu ücret bile yazmıyor üstündeSteam'de yorum yaptığın zaman direkt yayınlanmıyor aradan süre geçiyor, kaldı ki yorum yapmadan önce oyunu 2 saat oynaman lazım. O yorumlar düne ait olabilir ama güncel değildir. Yarın veya sonraki gün tekrar denersin, oyun 8 mayıs akşam 19.00'a kadar indirimde.
Evet aynı oyunun epic games hali. Bende 1500 lira gözüküyor epic games'de sizde nasıl 164 hocam?Aynı oyun değil mi?
Eki Görüntüle 2478018
Ama mağaza sayfasına almış insanlar var yeni yorumlar mevcut bu nasıl oluyor ki?
Şuan kimsede satın al çıkmıyor. Oyunun indirimde olduğu deniyor 8 mayıs'a kadar, 8 Mayıs'tan sonra düzelir belki indirimle ilgili sorun olmuş olabilir. O yorum da yeni aldım vs. Diyenlere bakmayın, oynayıp istediği zaman yorum atabiliyorlar.
Direk epic games’e oyunu arattığımda karşıma çıkan fiyat bu. Ss atar mısınız.Evet aynı oyunun epic games hali. Bende 1500 lira gözüküyor epic games'de sizde nasıl 164 hocam?
Şimdi de 164 gözüküyor bende de. Sabah siteye girip baktığımda 1536 liraydı, ilginç. Sabahki fiyat hala yazıyor hatta linkin altında.Direk epic games’e oyunu arattığımda karşıma çıkan fiyat bu. Ss atar mısınız.
Çok garip bu oyunu 6’TL’ye aldım konu açılınca niye bu kadar önemli anlamadım.Şimdi de 164 gözüküyor bende de. Sabah siteye girip baktığımda 1536 liraydı, ilginç. Sabahki fiyat hala yazıyor hatta linkin altında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.