KadirAlatas Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 13 Yer Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #1 ShadowPay sitesinde bakiyem var fakat çekemiyorum. Kişisel bilgilerimi istediği sayfada adres bölümünü bir türlü kabul etmiyor. Önceden yapmış olan bilgisi olanlar cevaplayabilir mi?
ShadowPay sitesinde bakiyem var fakat çekemiyorum. Kişisel bilgilerimi istediği sayfada adres bölümünü bir türlü kabul etmiyor. Önceden yapmış olan bilgisi olanlar cevaplayabilir mi?
C Cengiz32 Femtopat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #2 Evet ben de şimdi çekim yapmak istedim ama adres bölümünü kabul etmiyor. Ne yapmamız lazım lütfen biri yardımcı olabilir mi?
Evet ben de şimdi çekim yapmak istedim ama adres bölümünü kabul etmiyor. Ne yapmamız lazım lütfen biri yardımcı olabilir mi?
KadirAlatas Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 13 Yer Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #3 Cengiz32 dedi: Evet ben de şimdi çekim yapmak istedim ama adres bölümünü kabul etmiyor. Ne yapmamız lazım lütfen biri yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende ne yaptıysam adres bölümünü kabul etmiyor. Yardımcı olabilicek var mı ?
Cengiz32 dedi: Evet ben de şimdi çekim yapmak istedim ama adres bölümünü kabul etmiyor. Ne yapmamız lazım lütfen biri yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende ne yaptıysam adres bölümünü kabul etmiyor. Yardımcı olabilicek var mı ?
C Cengiz32 Femtopat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #4 KadirAlatas dedi: Bende ne yaptıysam adres bölümünü kabul etmiyor. Yardımcı olabilicek var mı ? Genişletmek için tıkla... Desteğe ingilizce bir şekilde yazabilirsin ben yazdım bilgileri istediler verdim sonuç bekliyorum gerekli departmana iletildi bekleyin dediler bekliyorum Son düzenleme: 11 Aralık 2023
KadirAlatas dedi: Bende ne yaptıysam adres bölümünü kabul etmiyor. Yardımcı olabilicek var mı ? Genişletmek için tıkla... Desteğe ingilizce bir şekilde yazabilirsin ben yazdım bilgileri istediler verdim sonuç bekliyorum gerekli departmana iletildi bekleyin dediler bekliyorum
KadirAlatas Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 13 Yer Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #5 Cengiz32 dedi: Desteğe ingilizce bir şekilde yazabilirsin ben yazdım bilgileri istediler verdim sonuç bekliyorum gerekli departmana iletildi bekleyin dediler bekliyorum Genişletmek için tıkla... dostum bende ilettim hallettiler haberin olsun.
Cengiz32 dedi: Desteğe ingilizce bir şekilde yazabilirsin ben yazdım bilgileri istediler verdim sonuç bekliyorum gerekli departmana iletildi bekleyin dediler bekliyorum Genişletmek için tıkla... dostum bende ilettim hallettiler haberin olsun.
C Cengiz32 Femtopat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #6 kaç dakika sonra yapıldı çekebildin mi paranı KadirAlatas dedi: dostum bende ilettim hallettiler haberin olsun. Genişletmek için tıkla...
kaç dakika sonra yapıldı çekebildin mi paranı KadirAlatas dedi: dostum bende ilettim hallettiler haberin olsun. Genişletmek için tıkla...
KadirAlatas Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 13 Yer Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #7 Cengiz32 dedi: kaç dakika sonra yapıldı çekebildin mi paranı Genişletmek için tıkla... dün yazmistim bugun hallettiler parayi daha cekmedim ama denedim çekebiliyorum
Cengiz32 dedi: kaç dakika sonra yapıldı çekebildin mi paranı Genişletmek için tıkla... dün yazmistim bugun hallettiler parayi daha cekmedim ama denedim çekebiliyorum
C Cengiz32 Femtopat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #8 tamamdır çok teşekkür ederim KadirAlatas dedi: dün yazmistim bugun hallettiler parayi daha cekmedim ama denedim çekebiliyorum Genişletmek için tıkla... en son bi mesaj gönderiyorlar mı halettik diye yoksa girip bakmamız mı lazım
tamamdır çok teşekkür ederim KadirAlatas dedi: dün yazmistim bugun hallettiler parayi daha cekmedim ama denedim çekebiliyorum Genişletmek için tıkla... en son bi mesaj gönderiyorlar mı halettik diye yoksa girip bakmamız mı lazım