Hello Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 555 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2015 #1 Burada çalan şarkıyı Shazam'da çok kez denedik ama bulamadı. Kelimeleri de çıkartamadım. Eğer kelimeleri çıkarta bilen biri varsa yazabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Burada çalan şarkıyı Shazam'da çok kez denedik ama bulamadı. Kelimeleri de çıkartamadım. Eğer kelimeleri çıkarta bilen biri varsa yazabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T Testarossa Hectopat Katılım 3 Aralık 2013 Mesajlar 785 5 Ağustos 2015 #2 Shameless Music - TuneFind Shameless izlerken bu siteyi epey kullanmıştım. Sezon ve bölümü seçip bakabilirsin.
Shameless Music - TuneFind Shameless izlerken bu siteyi epey kullanmıştım. Sezon ve bölümü seçip bakabilirsin.
G Gereksizz Hectopat Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 253 Makaleler 1 8 Ocak 2017 #3 Dizilab gibi sitelerde de bölüm müzikleri olarak veriliyor.