fuNuf Kilopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #1 Dün Shank ve Shank 2 oyunları Steam'de indirimdeydi, ben de aldım. Dosyaları doğrulamama rağmen oyun açılmıyor. Nasıl açabilirim?
Dün Shank ve Shank 2 oyunları Steam'de indirimdeydi, ben de aldım. Dosyaları doğrulamama rağmen oyun açılmıyor. Nasıl açabilirim?
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 7 Haziran 2021 #2 Oyun tepki mi, vermiyor sorun nedir? Öyleyse rapor ve sistem bilgilerini paylaşın. Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşma Artı 0 Eksi
Oyun tepki mi, vermiyor sorun nedir? Öyleyse rapor ve sistem bilgilerini paylaşın. Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşma
KS KS fuNuf Kilopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #3 261538 dedi: Oyun tepki mi, vermiyor sorun nedir? Öyleyse rapor ve sistem bilgilerini paylaşın. Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşma Genişletmek için tıkla... Tıklıyorum herhangi bir uyarı da vermiyor. Direkt açılmıyor oyun. Artı 0 Eksi
261538 dedi: Oyun tepki mi, vermiyor sorun nedir? Öyleyse rapor ve sistem bilgilerini paylaşın. Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşma Genişletmek için tıkla... Tıklıyorum herhangi bir uyarı da vermiyor. Direkt açılmıyor oyun.
G GitaJitt Hectopat Katılım 7 Ekim 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #4 fuNuf dedi: Eki Görüntüle 1059617 Tıklıyorum herhangi bir uyarı da vermiyor. Direkt açılmıyor oyun. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var yaptın mı acaba? Yaptıysan da nasıl? Artı 0 Eksi
fuNuf dedi: Eki Görüntüle 1059617 Tıklıyorum herhangi bir uyarı da vermiyor. Direkt açılmıyor oyun. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var yaptın mı acaba? Yaptıysan da nasıl?
KS KS fuNuf Kilopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #5 GitaJitt dedi: Bende de aynı sorun var yaptın mı acaba? Yaptıysan da nasıl? Genişletmek için tıkla... İkisini de iade ettim ne yaptıysam olmadı. Artı 0 Eksi
GitaJitt dedi: Bende de aynı sorun var yaptın mı acaba? Yaptıysan da nasıl? Genişletmek için tıkla... İkisini de iade ettim ne yaptıysam olmadı.