B650M-K yerine öncelik verilmesi gereken çok şey var. Ayrıca 2x8 yapıp bütün slotları kapamak çok saçma. 7500F stok fanla duramaz. Artı olarak 4070S'in iki fanlıları alev alıyor. İlk yapılması gereken yükseltme 3 fanlı modele geçmek olmalı.Bence boyle.
O bütçeye çok bir özelleştirme yapılmıyor.
Eki Görüntüle 2333469
B650M-K yerine öncelik verilmesi gereken çok şey var. Ayrıca 2x8 yapıp bütün slotları kapamak çok saçma. 7500F stok fanla duramaz. Artı olarak 4070S'in iki fanlıları alev alıyor. İlk yapılması gereken yükseltme 3 fanlı modele geçmek olmalı.
Attığım şekilde almanız en sağlıklısı.Evet hocam ileride 32 GB RAM'e tamamlamayı düşünüyorum. Yazılım için önemli sanırım.
Attığım şekilde almanız en sağlıklısı.
Bütçeyi 50 civarı yapsanız kusursuzlaştırabilirim ama 44'le anca bu kadar.
Buna dair bir video var mı hocam 48 49k miktarı için neler yapılabilir. Artı olarak 4070S'in iki fanlıları alev alıyor.
En alttaki 2 fanlı ve Palit'le yapı olarak aynı. Ben Jetstream öneriyorum. Dereceleri görebilirsiniz.Buna dair bir video var mı hocam 48 49k miktarı için neler yapılabilir
Hocam kafana takıldığı için soruyorum farklı yorumlarda çip aynı çip ve ısı çok fark etmez, ama bu videoda ısı farklılıkları görülüyor neden ısı farklılıkları oluşuyor peki ?En alttaki 2 fanlı ve Palit'le yapı olarak aynı. Ben Jetstream öneriyorum. Dereceleri görebilirsiniz.Eki Görüntüle 2333538
Çip aynı fakat soğutma farklı. Radyatör kalınlığı, o radyatörü soğutan fan sayısı, fan deviri vs vs.Hocam kafana takıldığı için soruyorum farklı yorumlarda çip aynı çip ve ısı çok fark etmez, ama bu videoda ısı farklılıkları görülüyor neden ısı farklılıkları oluşuyor peki ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.