Shark 7a-RTX super özelleştirilmiş şekilde alınır mı?

CadisEtrama71

Decapat
Daha fazla  
Merhaba herkese iyi sosyaller shark7a 4070'li sistemi biraz özelleştirdim tavsiyesi olan var mı sizce 750W mesh kasa XPG iyi midir FSP 850 watta yükseltmeli miyim? Thermalright sıvı soğutucu nasıldır?

Dosya Ekleri

• pc.jpg
    230 KB · Görüntüleme: 114
4070 sisteme 50k para mı verilir sakın alma.

Kasayı MSI yap al.

sonra 3.900tl'ye şu ramleri al 32gb 6000mhz cl30 ramlerin olmuş olacak. İçinden çıkanların da tanesini 600tl'ye satar 1.200tl'yi geri alırsın. Yani kasa sana 39.700'e gelmiş olur. 1.300tl'ye de bir thermalright soğutucu alırsın. 41k'ya her şeyi halletmiş olursun. Seçtiğin sistemdeki ram 5600mhz cl46 çok kötü zaten.

İfadeler: QTV
50 k bandına çıkarsam ne önerirsin peki hocam?

Yukarı da arkadaşın önerdiği sistem güzel. Onu alabilirsin.
Eyvallah seçeneklerdeki kasaların psu lar 650 w sadece o biraz üzdü 7500f ile 7600x arasında çok fark yok sanırım bir de benim attığımda sadece ekran kartını arkadaşın attığı ile değiştirmek isterdim palit jetstream 3 fanli idi 650 w yeter değil mi o sisteme

4070tis
Anakart güzel, işlemci aynı zaten, ekran kartı +4 GB VRAM, 3 fanlı, %18 ekstra performans. RAM'ler CL48 çok kötü fakat 32 GB 6000MHz CL30 RAM'ler 3900TL ileride RAM yükseltilmesi rahat yapılır o yüzden bu göz ardı edilir. SSD 1TB ve orta bir model iş yapar. 1250tl thermalright soğutucu masrafı var. 650W az bir güç değeri ancak şöyle bir şey var 4070 Ti Super dönüştürüce 2x8 kullanıyor ekran kartı 280W işlemci de 105W bir model yani 650W bile aslında hiçbir sorun çıkarmadan kullanılabilir çünkü 2 ayrı kablo çıkaracaksınız PSU'dan bir kabloyu 2 baş ile kullanmayacaksınız. Eğer Single Player oyun ağırlıklı oynuyorsanız bu sistemi alın Online ağırlıklı oynuyorsanız vatandaki ile arada bir fark görmezsiniz fiyat farkı çok fazla çünkü 12.5k fiyat farkı var bu 4 GB ekstra VRAM ve %18 performansa ihtiyacınız yoksa vatandaki daha fiyat performans bariz bir şekilde. Benim 4K 120Hz OLED TV var Single Player'ları oynadığım bu yüzden 16 GB VRAM'li bir NVIDIA karta ihtiyacım vardı 4080 Super aldım, 2K 360Hz OLED bir monitörüm var bu da güçlü bir işlemci ihtiyacı doğuruyor bu yüzden de 7800x3D aldım. Yani elimde şu kadar para var şunu harcayayım diye bakmaktan ziyade benim neye ihtiyacım var ve bu parayı harcadığım zaman bir fark görecek miyim diye kendinize sorun.

İfadeler: QTV
Hocam ben hem online oyun hem de single oynuyorum online fifa ultimate team single larda 4a oyunlar Gow 2 Wukong vb

Hocam ben hem online oyun hem de single oynuyorum online fifa ultimate team single larda 4a oyunlar Gow 2 Wukong vb
Ekranınız 4K mı ? Benim gibi 4k 120hz-144hz bir ekranınız var mı veya 4K bilgisayarı bağlayacağınız bir televizyon? Ragnarok hafif bir oyun da Wukong kartı yatırıyor 4070 super ile 1440p'de rahat oynarsınız ama 4K bir ekranda oynamayı planlıyorsanız kesinlikle 4070tis olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…