Shark 7a-RTX super özelleştirilmiş şekilde alınır mı?

buna ne dersin peki hocam bütçeyi biraz daha zorladım attığına ram ekledim ve kasayı 750w mash yaptım cougar sıvı soğutucu ekledim o markadan arkadaş aldı bayadır kullanıyor memnn

Dosya Ekleri

• pc 2.jpg
    428,4 KB · Görüntüleme: 50
buna ne dersin peki hocam bütçeyi biraz daha zorladım attığına ram ekledim ve kasayı 750w mash yaptım cougar sıvı soğutucu ekledim o markadan arkadaş aldı bayadır kullanıyor memnn
Sıvı soğutucların hepsi kötü hocam, iyi olanların da fiyatı çok yüksek ben o yüzden özellikle r5 7600 seçmedim çünkü onu seçtiğiniz zaman bir soğutucu kazığı yemeden sistemi alamıyorsunuz. İşlemciyi r5 7500f yapın soğutucu seçmeyin. 200tl daha koyup ramleri cl30 yapın. Kalan şeyler güzel zaten.

Dediğim gibi ama 4070 Super bile 1440p için oldukça güçlü bir kart 4070 Ti Super'e girerseniz fiyat performansı kaçıyor ama 16 GB VRAM'li olması sayesinde sisteminizin ömrü bayağı uzun olur. İleride eve 4K TV falan alırsanız bağlayıp rahatça her haltı da oynayabilirsiniz.

4k tv m var ancak monitorum eski 1080 p 144 hz onu da ilerleyen zamanlarda güncelleyeceğim şu an bütçe bu kadar öğretmenim 60 bin promosyon yattı yoksa bu da hayaldi

4k tv m var ancak monitorum eski 1080 p 144 hz onu da ilerleyen zamanlarda güncelleyeceğim şu an bütçe bu kadar öğretmenim 60 bin promosyon yattı yoksa bu da hayaldi
Hmm size aslında çok sağlam bir monitör önerebilirim 4070 super sistem ile alıp tadını çıkarabilirsiniz.

Monitör
Vatandaki 4070 Super sistemi çekip. Şöyle ömürlük bir monitöre 6 taksit atarak bugün bile alabilirsiniz.
Vatandaki sistem MSI kasa yükseltmesi ile birlikte 37.140 tüm kartlara vade farksız 3 taksit var yani ayda 12.380TL. 1.250TL de Thermalright soğtucu alacaksınız. Önerdiğim ömürlük monitör ise 25.700TL maximum kartlara vade farksız 9 taksit diğer kartlara sanırsam 6 taksit var. 6 takside bölerseniz 4.283TL yani 3 ay boyunca ayda 16.663TL ödeyeceksiniz bu da toplam 49.898TL yapar. 1250TL de soğutucuyu sayarsak 51.239 TL ediyor. 4. ay için bir 4.283TL ekliyoruz 55.522TL ediyor. 5. ay için 4.283TL ekliyoruz 59.800TL. Yani bu şu anlama geliyor 6 ay içinde 4.000TL para kazanırsanız bugün elinizde 60.000TL olduğu için sistemi ödeyecek paranız oluyor. 6 ay içerisinde de kenara 4.000TL atarsınız. Bu vatandaki sistemi almazsanız stokları biter ama monitörü almazsanız fiyatı artar mı artmaz mı o konuda bir garanti veremem ben kendim satın aldım kendi kullandığım monitör. OLED olduğu için renkler muazzam, siyahlar tam siyah, HDR 1000 nite çıkıyor, 360Hz OLED monitör 540Hz IPS'in görüntü netliğini veriyor yani akıcılık mükemmel. Ghosting ışık sızması da 0 yani ömürlük.

Monitor için yazı beklerim belki hocam tv 4 k ve sürekli pcnin yanında hep tv yi kullanıyorum bu arada az daha abarttım ramleri cl 30 yaptım dediğiniz gibi thermalright sıvı soğutma ekledim 7600x yaptım işlemciyi de toplam 57 bin tl max bütçeyi de geçtim artık bunu alacağım gibi duruyor

Hocam bana sorarsanız Thermalright sıvı soğutma ve 7600X'e kesinlikle gerek yok. 360mm güzel bir sıvı soğutucu almadınız sürece hava soğutuculardan daha düşük bir performans alacaksınız. 7600X ile 7500F arasında da çok bir fark yok ama sistem sizin. İçinize bu siniyorsa bunu alın tabii.

Dün HUNTER 7A sistem 37k idi bugün 2K zam gelmiş.
Shark sisteme de INNO seçiliyor yani hunter daha mantıklıydı...
Özeleştirmeler ile 40-42K oluyordu ama şimdi 39'dan başlıyor. Ne yapmalıyız

Dün HUNTER 7A sistem 37k idi bugün 2K zam gelmiş.
Shark sisteme de INNO seçiliyor yani hunter daha mantıklıydı...
Özeleştirmeler ile 40-42K oluyordu ama şimdi 39'dan başlıyor. Ne yapmalıyız
Valla hocam ben shark sistemi çok değiştirip aldım ne desem yalan olur bir konu aç olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…