Sharkoon Light2-S kargo dahil 99 TL!

Teşekkürler. Hepsiburada'da son görsel yüzünden zaten emin değildim, ki başka sitelerde de çok daha pahalı dediğiniz gibi. Delikli olması pek sorun olmaz gibi ancak elim biraz büyük, emin olamadım. İade edebileceğime güvenerek denemeyi düşünüyorum.

N11 üzerinden alıp deneyin o halde, en azından aracı siteden aldığınız için bir sorun yaşamazsınız.

Delikli sevmiyorsanız 9 TL farkla aşağıdaki de var. Aynı sensörü kullanıyorlar galiba.
Light 2 100'ün 3325 sensörü var, Light 2-S'in ise 3327. Bir de aralarında delikli ve normal olma farkı var. Ucuz olmasından ötürü Light 2-S öneririm, tabii delikli olması senin için sorun teşkil etmeyecekse.
Görmemişim hocam attığım mouse'un sensörü farklıymış.

Hayır. Light 2-s PMW 3327 kullanırken, LIGHT2-100 PMW 3325 kullanıyor.
Hocam delikli olursa içine cips, kırıntı benzeri şey kaçarsa bozulur mu?
Eh bi' zahmet. Benim elim hıza alışık değil, 2500 küsür saat Witcher oynamış adamım. CS:GO falan pek oynamam, haliyle bu konularda çok kötüyümdür :) Mouse ile oynadığım oyunlar bir elin parmağını geçmez.

Trust 22401 GXT 180 Kusan Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe hocam bu mu yoksa GameNote MS814 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu mu?​

Son düzenleme:
Arkadaşlar siparişim geldi. Çok erken geldi, Zonebilişim'den sipariş vermiştim. 2. iş gününün sabahında geldi farem.
Aşırı değil ama hafif bir fare. Logitech G102'den bir tık daha hafif ve bir tık daha büyük.
Birazdan CS:GO gireceğim. Sağdaki makro tuşları rahatsız edecekmiş gibi durmuyor, basabilmek için parmağınızı epey geri çekmeniz gerekiyor çünkü. Farenin boyutu ideal bence, ne büyük ne küçük. Orta boyutta. DPI seçeneğini 100'ün katları şeklinde ayarlayabiliyorsunuz. 550, 650 falan yapamıyorsunuz yani. 500-600 vs. yapabiliyorsunuz.

Delikli olması beni çok korkutmuştu, hatta tuşlarında bile delik var.
Fakat delikleri ilk bakışta beni rahatsız etmedi. Gayet normal şekilde kullanabiliyorum.
Farenin kablosu eşofmanlardaki ip gibi.
Umarım bir sıkıntı çıkmaz ve hepimiz uzun süre kullanabiliriz fareyi.

Son düzenleme:
Arkadaşlar siparişim geldi. Çok erken geldi, Zone Bilişim'den sipariş vermiştim. 2. iş gününün sabahında geldi farem.
Aşırı değil ama hafif bir fare. Logitech G102'den bir tık daha hafif ve bir tık daha büyük.
Birazdan CS:GO gireceğim. Sağdaki makro tuşları rahatsız edecekmiş gibi durmuyor, basabilmek için parmağınızı epey geri çekmeniz gerekiyor çünkü. Farenin boyutu ideal bence, ne büyük ne küçük. Orta boyutta. DPI seçeneğini 100'ün katları şeklinde ayarlayabiliyorsunuz. 550, 650 falan yapamıyorsunuz yani. 500-600 vs. yapabiliyorsunuz.

Delikli olması beni çok korkutmuştu, hatta tuşlarında bile delik var.
Fakat delikleri ilk bakışta beni rahatsız etmedi. Gayet normal şekilde kullanabiliyorum.
Farenin kablosu eşofmanlardaki ip gibi.
Umarım bir sıkıntı çıkmaz ve hepimiz uzun süre kullanabiliriz fareyi.

Güle güle kullan hocam :)
Benzer fikirde olduğumuza sevindim, haftaya inceleme de yapacağım.

Hocam delikli olmasına rağmen plastiği benim elimi terletiyor.
Sizde de durum aynı mı? Delikli olması sanki satış stratejisi gibi olmuş.

Ben de herhangi bir terleme olmuyor hocam. Tabii ev ortamı havadar değilse yüksek nem sebebiyle her türlü terleyebilir. Normal şartlarda olması çok zor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı