Sharkoon Light2-S kargo dahil 99 TL!

@Motionless IN White hocam, size de uyarsa bi' etikette ben rica edebilir miyim? :)

Bu farenin elimize olup olmayacağını nasıl anlarız? Bi' şekilde ölçülüyordu ama nasıl olduğunu unuttum 😃

Tabii ki etiketlerim.

3 tip tutuş şekli var. Avuç içi, pençe ve uç/parmak. Google'da görseller dolu, göz atın isterseniz :)
 
Bu firsby GX-20 den iyi midir? Fiyatları aynı. Mouse pad olmadan koltuk üzerinde kullanılabilir mi? Bazıları takılıyor çünkü.
 
@Legendd
GX-20'de 3325 sensör varmış, ancak sorun şu ki Frisby güvenileceğimiz bir marka değil. Sharkoon gibi bir Alman markası varken, kalitesi muamma olan bir markanın ürününü düşünmek saçma olur.
Mousepad olmadan kullanırsanız takılması olağandır, mouse ile alakalı değil. Zeminin düz ve sert olması gerekir, mousepad her halükarda alınmalı.
En azından ufacık 5 TL'lik mousepad bile iş görür.
 
Zeminin düz ve sert olması gerekir, mousepad her halükarda alınmalı.
Laptop ile kullanırken bazen koltuk üstünde de mouse kullanıyorum o yüzden. Takılma olur mu diye sordum. Bazılarının altında ki kırmızı ışık çok sönük oluyor ve buralarda çok takılıyor kullanılmıyor. Bazılarının altında ki ışık ise çok parlak oluyor ve çok rahat kullanılıyor. Eğer kullanılabiliyorsa alacağım. Tabi sizin mouse hakkındaki yorumlarınızı da bekliyorum.
 
Ne hikmetse aldığım her hala kargo bilgisini paylaşmadı, sözde bugün yolladılar. Dolandırıcı olma ihtimallerini göz önünde bulundurmaya başladım, şayet öyle bir durum olursa Iyzico + Papara ile iletişime geçeceğim ve gerekli mecralara da şikayette bulunacağım. Ayrıca sosyalde de yasaklı siteler arasına girebileceğine eminim.
 
Sipariş veremiyorum ben. Beyaz ölü bir sayfa çıkıyor. Sayfayı yenileyin diyor. Dünden beri böyle. Sıkıntı sadece bende mi var?

Ben herhangi bir sorun yaşamadım hocam. Bilemiyorum, çok tuhaf. Bazı kişiler alışveriş yapmış ve sorun yaşamamış, bazıları ise dolandırıcı olduğunu yazmış.
Hala bir dönüş alamadım, ne ürünün takip kodu var ne de bilgi desteği. Iyzico ile ödeme yaptığım için çok endişeli değilim, adamlara kanıtları sunarım ve herhangi bir sorun olmadan paramı alırım.
 

Geri
Yukarı